Nooo, bo moje startery nadmiarowe trzeba było aktywować z terminem do koń. 24r. z miesięcznym odroczeniem rejestracji, ale z promek powitalnych nie trzeba na siłę w jednym terminie korzystać. I oto chodzi
A co do startera co szybko zmieniłem taryfe. Dostałem później też 6GB dodatkowo, czyli razem mam jakieś tajemnicze 56GB 14 dni. Co wydłużyłem darmoNL5 do 36dni.
paw pisze: ↑31 sty 2025, 12:22
Jak wygląda sprawa przedłużenia konta głównego przy posiadanym pakiecie "Rozmowy bez limitu do komórkowych (cykliczne)?
W NL przy odnowieniu konto główne przedłuża się automatycznie.
Przetestuj dla potomnych, ale ponoć żaden inny pakiet nie wydłuża KG poza NL do wszystkich. Jeszcze net elastyczny ponoć wydłuża o długość usługi i wprowadza w okres aktywny konto oraz za darmo odmraża zawieszone złotówki. Można wtedy skorzystać np. z promek darmoNL5 co są na wiosne, szkołę, mikołajki itd.
neotele pisze: ↑30 sty 2025, 18:54
Po przejściu do Orange otrzymałeś 1000 GB, które są w puli "Bonus internetowy za doładowania".
Sugeruję szybko (najpóźniej jutro - 31.01) zainstalować aplikację i odebrać 100GB z promo za Mój Orange, które wpadną do powyższej puli (i razem będą tak samo długo ważne).
Ta promka przedłużona dziś do 2026r. Warto więc odroczyć jej aktywacje bo po roku zużywania 1000GB można owe przedłużyć darmowo o miesiąc aktywacją tej promki za rejestr. w MO, która będzie wisieć dłuuuugo w zakładce i nie ma żadnego terminu do włączenia.