Czy pakiet 150gb dla nowych po doładowaniu za 10 zł i 20gb na start jeśli się nie wykorzysta to przepada czy może łączy się np. z mini3 ?
Odnosiłem się do tego posta. Jeśli dobrze rozumiem to według niego dokupiony pakiet nie wygasa razem z zakończeniem 30-dniowego okresu, co wg regulaminu powinno właśnie nastąpić ("do 30 dni, zgodnie z ważnością Pakietu #Mini 3").molibden pisze: ↑22 sie 2023, 11:18Ok, Karlos20. Mam do ciebie jeszcze takie pytanie. zauważyłem na karcie mojego taty, że pakiet rozmów 120min dokupowany do mini3 przechowuje niewykorzystane minuty na następny okres wiec te minuty na jego koncie się kumulują. Nie wiem czy to tak ma być, czy jest to błąd, ale nie narzekam. To się zaczęło po przenosinach do Play. Czy taka sama sytuacja jest obecnie z pakietami gb? To tylko 1gb, ale warto wiedzieć mimo wszystko. Zresztą nie wiem. Na mini 3 można kupić jakiś większy pakiet? z tego co pamiętam tam jest tylko jest 1gb/1zł do mini3, ale może sa jakieś dodatkowe, poza pakietowe?
I to co mnie wkurza w Virgin to brak mmsów w pakiecie. Da się tam jakoś to ominąć poza płaceniem bodaj 50gr za sztukę?