Mam dylemat co do wyboru ,telefonu może wypowiedzą się na ten temat użytkownicy tych telefonow SE K510i lub Benq-Siemens EL71.

to tylko bateria, mozna kupic wieksza, probonuje 2000mAh (nie jestem pewien czy do tego telefonu akurat jest taka) i wtedy bedzie trzymac, teoretycznie 3,5 raza dluzej, czyli i tak malogomez1982 pisze:Osk wystarczy mi przeczytanie paru testów i opinia kumpla bo jego dziewczyna ma.Ten telefon przy tej baterii i tych funkcjach i z tym wyświetlaczem przy czestym użytkowaniu wytrzymuje ledwo dzień.Sorry ale bateria 560 mAh przy takim telefonie to wielka pomyłka.Może nie jestem ekspertem w siemens'ach ale suche fakty w postaci baterii i wyświetlacza QVGA mi wystarczą.
Jako elektryk mogę powiedzieć, że te beterie o pojemności 2000mAh to "pic na wodę fotomontaż" Wpakowanie mega pojemności do określonych gabarytów jest drogie. Gdyby to było takie "hop siup" to byloby pieknie ...tomekkk pisze:to tylko bateria, mozna kupic wieksza, probonuje 2000mAh (nie jestem pewien czy do tego telefonu akurat jest taka) i wtedy bedzie trzymac, teoretycznie 3,5 raza dluzej, czyli i tak malo
mozna kupic i 5000mAh i to bedzie to samo bateria wydluzy na pocztku moze o pol dnia ale wogule nie zdaje egzamiu dokladnie pic na wodebabeo83 pisze:Jako elektryk mogę powiedzieć, że te beterie o pojemności 2000mAh to "pic na wodę fotomontaż" Wpakowanie mega pojemności do określonych gabarytów jest drogie. Gdyby to było takie "hop siup" to byloby pieknie ...tomekkk pisze:to tylko bateria, mozna kupic wieksza, probonuje 2000mAh (nie jestem pewien czy do tego telefonu akurat jest taka) i wtedy bedzie trzymac, teoretycznie 3,5 raza dluzej, czyli i tak malo
Dodam jeszcze, że taka "mega bateria" nie wytrzyma pewnie roku, a oryginalna mimo, że trzyma kiepsko, to mimo wszytsko te 2 lata powinna trzymac stabilnie, krótko - lecz stabilnielookass pisze:mozna kupic i 5000mAh i to bedzie to samo bateria wydluzy na pocztku moze o pol dnia ale wogule nie zdaje egzamiu dokladnie pic na wode