• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #118232  autor: konpax
 28 paź 2006, 16:58
Problem polega na tym, że chcę sobie przesłać grę na mój telefon (cx70) za pomocą Irdy przesyłanie przebiega bez problemu próbując ją skopiować do folderu pisze błąd konfiguracji nie wiem, w jakich konfiguracjach i co należy zmienić w ustawieniach, aby dało się skopiować i grac??
Ostatnio zmieniony 28 paź 2006, 22:06 przez konpax, łącznie zmieniany 1 raz.

#118249  autor: Osk92
 28 paź 2006, 17:59
Może trochę szczegółów: Z jakiego telefonu ją wysyłasz, co to za gra (znaczy ściągnięta jakaś czy standardowa z telefonu) itp. :wink:
 #118250  autor: JacekS
 28 paź 2006, 18:00
konpax pisze:Problem polega na tym, że chcę sobie przesłać grę na mój telefon (cx70) za pomocą Irdy przesyłanie przebiega bez problemu próbując ją skopiować do folderu pisze błąd konfiguracji nie wiem, w jakich konfiguracjach i co należy zmienić w ustawieniach, aby dało się skopiować i grac??
A może gra nie jest przeznaczona na twój model telefonu.

#118291  autor: konpax
 28 paź 2006, 18:55
Jest to gra king_kong Jar files ale to nie jest ważne dźwięki tapety mogę przesyłać sobie przez Irde a już jakiekolwiek gry programy typu ginger już nie mój starszy ma simensa cx65 i niema z tym wszystkim żadnego problemu więc myślę że to nie wina telefonu tylko ustawień w nim a nie wiem co należy zmienić w ustawieniach abym mógł przesyłac sobie gry programy itp. Przesyłam te wszystkie rzeczy z komputera przez irde do telefonu.

#118296  autor: Osk92
 28 paź 2006, 19:05
Nie ma możliwości ustawień przesyłania. Z czego tą grę wysylasz :?: Z kompa czy innego telefonu :?:

#118299  autor: JacekS
 28 paź 2006, 19:08
A może masz zapchaną pamięć fona.

#118313  autor: konpax
 28 paź 2006, 19:34
W komórce mam dużo wolnego miejsca, więc to nie jest przyczyną. A grę wysyłam z komputera to nie dzieje się tylko z tą grą, ale z innymi też. Powiem jeszcze że komórka była kupiona w Niemczech w sieci vodafone mam wgrane w nią polskie menu a gdy wysyłam MMS pisze błąd sieci.

#118331  autor: Osk92
 28 paź 2006, 20:04
MMS musisz skonfigurować. Najlepiej na stronie sieci (jeśli nie ma dla Twojego telefonu to przynajmniej dla zbliżonego: C65, CV70 itd.)

Spróbuj tę grę odpalić z Menu/Dodatki/System plików/Java/Jam i w Games lub applications. Albo z innego folderu w którym zapisują się Tobie pliki po ściągnięciu z kompa na fon :)