Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
U mnie w tym momencie transfer 676/157. Nigdy nie widziałem takiej prędkości po mobilnym necie.
Czy jest ważna kolejność w jakiej uruchamiamy te pakiety/promocje? I drugie pytanie - czy na każdym starterze to zadziała, czy może są jakieś, których unikać?KC-KARLOS pisze: ↑05 lis 2024, 19:25macqmacq: i wszystko jasne.
Więc na start można dostać RI 600 GB + 30 GB GO L + 200 GB na start + 5 zł wydłużone do 60 dni - jeśli to włączymy w Mój T-Mobile.
Alternatywnie jest to samo przy starterze za 10 zł w Żabce, a oferta po aktywacji startera odpala się automatycznie.
Jak wyczerpiemy RI 600 GB, możemy aktywować 200 GB za zgody na 30 dni. Aktywując nawet najtańszy 1 GB na okrągło za 5 zł, możemy ustalić wychodzące do 60 dni i więcej złotówek z konta po wyczerpaniu neta nam nie zje.
Sami możemy pokombinować jak w ciągu maks 4 miesięcy zużyć te 600 GB RI (zawsze można zasilić się za 35 zł i przełączyć się na GO M - wpadnie 200 GB do salda RI i możemy zabawę powtórzyć na nowo - obecna promka zasileń 50 zł online daje swobodne możliwości.