Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Czemu źle doradzasz? Soft można wgrać samemu! O tym jak to zrobić jest w instrukcji telefonu! Mozna poprzez Internet w Komórce, można również poprzez połaczenie kablem USB do komputera i wgranie Seusem (SE Update Service)Soft sie wiesza, zanieś do serwisu i wgraja ci nowy,
tak, za przesłane dane. Soft podobno ma około 5MB, cena za 0,5MB to 0,72zł.dzieki rogal to masz ode mnie pukncika:) wie mmam stary soft ale taki mialem z ery:) a podczas aktualizacji przez fon placi sie cos??
NIC SIĘ NIE STANIE PRZEZ SEUSA, on też Ci powie że masz najnowszą a Ty kliknij "kontynuuj mimo to. Nie obawiaj się o soft!icemen1986 pisze:chcialem sobie zrobic aktaliacje przez telefon bo sie przes seusa troche boje ze mi caly soft pujdzie i wyskauje mi komunikat ze mam najnowsza wersje softu co z tym zrobic??
Na pewno nie.icemen1986 pisze:jak zrobilem aktualiazacje to nie stracilem gwarancji?
Coż.. zostaje tylko serwis.niestety aktualizacja nic nie pomogla:( co teraz zrobic ?? zauwazylem, ze jak cos zapsiuje albo kasuje po czym chcem zadzwonic to sie wiesza
Zależy gdzie oddasz, u Operatorów powinni dać tel. zastępczy, a naprawa może trwać max 14 dni robocze, jednak z reguły jest krócejj.icemen1986 pisze:a nie wiesz ile taka naprawa potrwa i czy dadza mi tel zastepczy??