• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?

#118001  autor: babeo
 27 paź 2006, 23:24
Tylko, że klapkowe Samsungi nei maja rewelacyjnych wyników bateryjnych, dwa dni to ponoc max :?

#118029  autor: Rogal
 28 paź 2006, 04:18
Jeśli był bym na twoim miejscu pewnie bym kupił Samsunga X660 :wink:

#118044  autor: Necro Lord
 28 paź 2006, 10:25
Zależy jak chcesz mieć Bt to bierz Motorole.Samsung nie man BT ani irDy ale ma ddużo lepszy wyświetlacz.

#118061  autor: tomekkk
 28 paź 2006, 11:29
Zależy jak chcesz mieć Bt to bierz Motorole.Samsung nie man BT ani irDy ale ma ddużo lepszy wyświetlacz.
przeciez samsung ma IrDa, a nie ma BT

Człowiek uczy się przez całe życie, z wyjątkiem lat szkolnych...

Cała seria Sony Ericssona
Obrazek

#118065  autor: przemek910
 28 paź 2006, 11:35
tomekkk pisze:przeciez samsung ma IrDa, a nie ma BT
Ale tej Irdy tak jakby nie było - jest praktycznie bezużyteczna (nie idzie nic wysłac :| )

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#118100  autor: tomekkk
 28 paź 2006, 12:27
kin pisze:Ale tej Irdy tak jakby nie było - jest praktycznie bezużyteczna (nie idzie nic wysłac )
zapomnialem o tym :D

Obrazek

#118114  autor: Necro Lord
 28 paź 2006, 12:46
Przepraszam za małą nieścisłość.Ali ta irDA służy tylko do przesyłania wizytówek i komunikacji z komputerem.

#118120  autor: tomekkk
 28 paź 2006, 12:51
Necro Lord pisze:Przepraszam za małą nieścisłość.Ali ta irDA służy tylko do przesyłania wizytówek i komunikacji z komputerem.
to juz bylo mowione:
Jackedo1 pisze:heh co do IrDY w samsungu to słyszałem że można łączyć sie przez nią tylko z komputerem lub z innym telem ale wtedy można przesłać tylk wizytówke.

Obrazek

#118122  autor: Necro Lord
 28 paź 2006, 12:54
Tak dla ścislości podałem.

#118803  autor: RafalM
 29 paź 2006, 16:49
X660 to telefon głownie do dzwonienia i sms-owania. L6 niby też, ale ma BT i większe możliwości moddingu. Jeśli chcesz zobaczyć co da się z nią zrobić zapraszam na http://www.matrax.net. Bt komunikuje się bardzo dobrze z innymi telefonami to nie odtważacz MP3, ale dźwięki też brzmią dość dobrze. Jego największą wadą jest wyświetlacz w przestażałej technologii CTSN i tutaj punkt dla Samsunga jego wyświetlacz jest o wiele lepszy. Mam L6 i jeśli chcesz wiedzieć więcej pisz na PW lub GG. Samsung jest dobrym telefonem, ale wolałbym Motorolę i tak zrobiłem i nie żałuję.

#119243  autor: Necro Lord
 30 paź 2006, 21:36
Matorola wydaje się być mocniejsza ni z Samsung.Sam się ździwiłem jak ją oglądałem , że ma metalową obudowe.Ale jedna ten wyświetlacz może nie jest super ale wystarczy.SAmsunga oglądałem i wyświetlacz bardzo łsdny.