Użytkownik
JacekS
Ale to jest najnowsza wersja na stronie, zamiast sie wykłócac proponuje pomóc temu użytkownikowikin pisze:nie wiem nie mam tej płyty, ale kornel nie sprawdzal jeszcze czy działa mu stara wersja, więc sciaganie nowej moze sie okazac nie potrzebnejacenty1812 pisze:Ale ta sama wersje ?
No widzisz jacenty1812, nie trzeba odrazu PCSUITA!kornel_15 pisze:ZADZIAŁO!!! INSTALOWAŁEM TYLKO STEROWNIKI KTORE MIAŁY W NAZWIE USB I MUZYCZKA SIE KOPIUJE!! WSZYSTKO DZIAŁA!!
Jak pisalem, przez PcSuita muzyka przeysła się bardzo wolno i nie polecam tego sposobu.jacenty1812 pisze:W sensie nie należy polować na muche z armata. Ale mój sposób tez by pewnie zadziałał
To sie zgadza tak robiłem przy moim SE P800kin pisze:Acha i jeszcze jedno. łatwiej jest wrzucać pliki poprzez okno Dysku Wymiennego niż PcSuite ponieważ idzie ZNACZNIE szybciej. wiem to z retrospekcji
[ Dodano: 2006-10-27, 17:50 ]No widzisz jacenty1812, nie trzeba odrazu PCSUITA!kornel_15 pisze:ZADZIAŁO!!! INSTALOWAŁEM TYLKO STEROWNIKI KTORE MIAŁY W NAZWIE USB I MUZYCZKA SIE KOPIUJE!! WSZYSTKO DZIAŁA!!
Znam taki myk800.lasyk.net nie wiem czy są tam gry, ale napewno pełno motywów. Co do gier do NIE muszą być specialnie na k800i - jak będą np. na SE K750i zadziałają.kornel_15 pisze:Jeszcze jedno: zna ktoś może jakieś portale (lub pojedyncze pliki) z grami na k800i (darmowymi).Może być tylko kilka. z Gory dzieki
byłem natej stronie. Motywy są ale niestety tylko motywy (nie ma gier)kin pisze:Znam taki myk800.lasyk.net nie wiem czy są tam gry, ale napewno pełno motywów. Co do gier do NIE muszą być specialnie na k800i - jak będą np. na SE K750i zadziałają.kornel_15 pisze:Jeszcze jedno: zna ktoś może jakieś portale (lub pojedyncze pliki) z grami na k800i (darmowymi).Może być tylko kilka. z Gory dzieki
ja zainstalowałem je zpłyty (komputer automatycznie wybrał najlepsze sterowniki). Recznie ich nie mogłem zainstalowac gdyż nie posiadały pliku .exe w folderze USBprovocatorka pisze:Ja znam taką stronkę - http://www.zedge.net/?p=themes&zd=784-0-0-1- wystarczy tylko wybrać sobie model telefonu...
Mam pytanko co się robi z tymi sterownikami USB po ściągnięciu ? Gdzie je należy wsadzić/wypakować by zadziałało opisaną metodą bo mam z tym kłopot mały
Nigdzie, jak masz XP to on sam zainstaluje z płyty (tylko trzeba ją włożyć do napędu, musi wyświetlić się kreator "Dodawania nowego sprzętu"Mam pytanko co się robi z tymi sterownikami USB po ściągnięciu ? Gdzie je należy wsadzić/wypakować by zadziałało opisaną metodą bo mam z tym kłopot mały
masz XP ? odinstaluj wszystkie stery ,zainstaluj jeszcze raz -zresztą pliki mozesz wrzucać poprzez PC suite więc wielkiego problemu nie ma :] pozdromartha pisze:hej może mi ktoś powiedzieć co mam zrobić jeśli podczas przesyłania muzyki z kompa na tel nie wyświetla mi się "dysk wymienny"?