Użytkownik
kazik20
No tak, a porady raczej tylko na priv i dla osób zaufanych.surface123 pisze: ↑20 wrz 2024, 09:52Udało się
To może faktycznie zmoderować te wypowiedzi by nie padło zaraz...
Sobie na windows 7 ściągnij albo Supremium(w oparciu o chrome) albo Mypala (w oparciu o firefoxa) Sorry za offtopic.kazik20 pisze: ↑20 wrz 2024, 12:47Dzięki chłopaki. Mnie też się udało ładować 5zł i dostać 12,5GB, choć nie bez problemów bo mam WIN7 i Chrome jest tylko w starej wersji jeszcze działający na tym systemie, więc inaczej to wszystko działa w konsoli niż u was. Oby jeszcze jakiś czas to działało.
No tak, a porady raczej tylko na priv i dla osób zaufanych.surface123 pisze: ↑20 wrz 2024, 09:52Udało się
To może faktycznie zmoderować te wypowiedzi by nie padło zaraz...
Jest zapowiedź prac na Nasz Orange:
W jaki sposób dostałeś 22,5 GB za 5 zł?surface123 pisze: ↑20 wrz 2024, 13:45U mnie walka za 5 zł jest o więcej, więc było warto, dostaję 22,5 GB za 5 zł
Prawdziwe kuriozum to czas na aktywację pakietu NL 1zł zapisany w regulaminie jako 24 godziny. U mnie zlecenie wisiało w systemie przez 26 godzin, po czym zleciłem aktywację kolejną - uruchomiła się natychmiast. Ciekawe, że po 23 godzinach (jeszcze przed ponowną aktywacją) zrobiłem zgłoszenie techniczne i tam otrzymałem odpowiedź, że mają 48 godzin na załatwienie sprawy. Wychodzi na to, że operator daje sobie 72 godziny na aktywację pakietu jednodniowego
Jak Orange dostanie potwierdzenie z P4, że jesteś właścicielem numeru i dane osobowe przejdą pomyślą weryfikację to tak.