Od jakiegoś czasu robię testy 5G w Tarnowie na Motoroli Moto G50 5G na aplikacji Speed Test Od Ookla i mam takie wyniki jak na screenach...
Kliknij By Powiększyć
Screen #1 test był wykonywany naul. Czarna Droga (prawdopodobny zasięg ze stacji przy ul. Skotnik 6),
Screen #2 test był wykonywany na os. Niepodległości (prawdopodobny zasięg ze stacji przy ul. Słoneczna 29-33 - dach DH Zenit),
Screen #3 test był wykonywany na ul. Kassali (prawdopodobny zasięg ze stacji przy ul. Kochanowskiego 30),
Screen #4 test był wykonywany na ul. Nowej (prawdopodobny zasięg ze stacji przy ul. Legionów 7A - biurowiec),
Screen #5 test był wykonywany na ul. Pułaskiego (prawdopodobny zasięg ze stacji przy ul. Klikowska 21 - kościół),
Screen #6 test był wykonywany na ul. Targowej (prawdopodobny zasięg ze stacji przy ul. Konarskiego 2 - Zakład Karny).
Największe osiągi 898 Mbps - pobranie i 116 Mbps - wysyłanie miałem będąc na os. Niepodległości screen #2 co fakt faktem byłem w niedalekiej odległości od stacji, w linii prostej może ze 150 m.