Od rana walczę z aktywacją kodu na 10 SMS na trzech numerach (Przepraszamy! Operator nie aktywowal pakietu.), czat pomimo dwóch prób też mi go nie włączył. Czy jest jakiś awaryjny kod na 10 SMS, czy muszę ON pakiet 50/50/250 za 3 ZŁ? 

Szkodababciagienia1p pisze: ↑15 lip 2024, 17:00@NokiaFan86
Nie ma szans. Nigdy nie było awaryjnych kodów na SMS-y.
No na czacie piszą że pakiet zostanie włączony, no ale jeszcze do tej pory nie zostałbabciagienia1p pisze: ↑15 lip 2024, 17:00Co się dzieje? BOK też nie potrafi aktywować 10 SMS-ów? Dlaczego? Próbowałeś dzwonić?
babciagienia1p pisze: ↑15 lip 2024, 17:49Wydaje mi się, że numer BOK-u jest w ramach pakietów i cennika.
Po kolei przez czat jechałem wszystkie numery, ale już osobno i udało się ON na wszystkich numerach.babciagienia1p pisze: ↑15 lip 2024, 17:49@NokiaFan86
Jesteś pewien, że masz numer w Fakcie?
W takim razie dzwoń z Playa. Wydaje mi się, że numer BOK-u jest w ramach pakietów i cennika.
---------Edycja_1------------
Sprawdź pierwszy krok w kierunku zmiany taryfy (oferty) w P24. Jeśli numer jest w Fakcie, nie powinno być takiej możliwości.
---------Edycja_2-----------
W BOK-u, na wszelki wypadek, poproś o restart numeru.
Nie byłeś sam, u mnie było tak samo. Kody wysłane ok. 9:30 uruchomiły się tylko na jednym fonie (tu było najmniej SMS), na pozostałych: :"Przepraszamy! Operator nie..." Wysłałem jeszcze z 10x i odpuściłem do około 19-stej. Wtedy, po wysyłce 3x zdecydowałem użyć patentu chłopaków z westernu: jak przeszkoda za mocna to strzelaj kilka razy w to samo miejsce. Wysyłałem szybko, 10x kod za kodem, nie czekając na odpowiedzi i nie czytając ich. Okazało się, ze za 9-tym przyszedł SMS, że przyjęli do realizacji a 10-ty, że przekroczyłem liczbę aktywacji czyli OK. Wtedy, na pozostałych też poszło za 1x. Pewnie trafiłem w wajchowego, co trzymał palec na guziku "blokuj"NokiaFan86 pisze: ↑15 lip 2024, 16:52Od rana walczę z aktywacją kodu na 10 SMS na trzech numerach (Przepraszamy! Operator nie aktywowal pakietu.)
Hm.. Może to jakiś błąd w ustawieniach systemu dla twoich numerów?