arek810316 - w temacie przedłużenia konta to lepiej wykup NL za 1zł w ostatnim dniu jego ważności 

telesmart14 pisze: ↑27 cze 2024, 11:58Teraz żeby przedłużać co miesiąc ważność złotówek i BIzD należy włączyć nowy NL za 1 zl w ostatnim dniu ważności w/w ?
Dziękuję..
po zmianach(regulaminowych) opcje testowe 15zł(35zł) cykliczne i jednorazowe u mnie mają nadal aktywny "Zamawiam i płacę" ale na numerze, który nie kupował żadnych nolimitów testowych(ani w nowej promocji ani w starej). Nadmienię, ze przynajmniej u mnie na numerach, które kiedyś za 15zł(35zł) kupiły nolimity(oraz te jeszcze starsze 15(31) dało się w nowej promocji włączyć JEDYNIE nolimity 15zł(40zł) smsem i po jednorazowej aktywacji(wersji cyklicznej lub jednorazowej) nie da się dokupic jak kiedyś wersji odpowiednio cyklicznej/jednorazowej. Tak samo jak poczynając od najdroższego nolimitu zwraca smsem info o wykożystaniu limitu tańszych nolimitów.biala1991 pisze: ↑29 cze 2024, 06:02
Zgodnie z regulaminem dostępny jest tylko jeden ale w MO (i w aplikacji i na stronie) na numerze z włączonym NL cyklicznym 15zł (35zł), nadal widzę promocyjny NL jednorazowy możliwy do aktywacji. Ktoś sprawdzał, że po zmianach to "Włącz" przestało działać?
Lepiej próbować przez MO czy smsem?
To może to ograniczenie (albo cykliczny albo jednorazowy) dotyczy tylko nowowprowadzonych NL promocyjnych a "stary" z 5g (35zł) działa po staremu, czyli możliwe do włączenia obie opcje? Dziwne jednak, że ten NL też został objęty nowym regulaminem więc na dwoje babka wróżyładarekka pisze: ↑29 cze 2024, 06:37Nadmienię, ze przynajmniej u mnie na numerach, które kiedyś za 15zł(35zł) kupiły nolimity(oraz te jeszcze starsze 15(31) dało się w nowej promocji włączyć JEDYNIE nolimity 15zł(40zł) smsem i po jednorazowej aktywacji(wersji cyklicznej lub jednorazowej) nie da się dokupic jak kiedyś wersji odpowiednio cyklicznej/jednorazowej. Tak samo jak poczynając od najdroższego nolimitu zwraca smsem info o wykożystaniu limitu tańszych nolimitów.
Tak jak napisałem mimo zużycia starego 15(35) w wersji cyklicznej i jednorazowej dało się aktywować nowy 15(40) ale tylko 1 raz(ja użyłem jednorazowego), bo następne próby włączenia innej wersji dają błąd limitu tańszych nolimitów(tak samo żaden droższy niż wersja o wartości 40zł nie wchodzi nawet jako pierwsza próba użycia). Limit użyć do 1 sztuki z 8 dostepnych w nowym regulaminie nolimitów w promocji w teorii dotyczy wszystkich wymienionych opcji(w tym i 15(35) ).biala1991 pisze: ↑29 cze 2024, 07:15
To może to ograniczenie (albo cykliczny albo jednorazowy) dotyczy tylko nowowprowadzonych NL promocyjnych a "stary" z 5g (35zł) działa po staremu, czyli możliwe do włączenia obie opcje? Dziwne jednak, że ten NL też został objęty nowym regulaminem więc na dwoje babka wróżyła
Zaraz, to na numerze ze starym NL 35zł udało Ci się włączyć nowy NL 40zł? Regulamin też to wyklucza. Ten nowy to był jednorazowy czy cykliczny?
W takiej sytuacji zamiast próbować z jednorazowym 35zł lepiej włączyć jednorazowy albo cykliczny 40zł. Chyba że fakt, że wcześniej nie wykorzystałam jednorazowego 35zł pozwoli teraz odpalić oba ("zaległy" stary i jeden nowy)?![]()
ja bym najpierw najdroższy z nowych włączył i poprawił w apce zaległym tańszym(nwet 2oma, bo był jednorazowy i cykliczny) ale czy zaskoczy ryzyk fizyk, do tego są jeszcze stare po (15)31zł więc jesli nie były juz kupione to można i się nimi podeprzeć