darekka pisze: ↑01 cze 2024, 21:22
jednorazowy nolimit za 15zł doda TYLKO 25GB i nie da nic z promocji ale tak ma być wedle regulaminu. Nie ma też żadnego problemu z powrotem.
Wiem, że jednorazówka nie przyzna dodatkowego pakietu GB ale jak wrócę na starą wersję to już nie będzie okazji skorzystać z promocyjnego NL co dla mnie jest istotne

Jedyny minus, że to przedłuży o miesiąc odnowienie cyklicznego a więc i automatyczną migrację, którą chciałabym mieć już za sobą.
@s_goodman
U Ciebie też nie wszedł sms PREZENT? Dzisiaj jest już po promocji ale jednak to zastanawiające jaka może być przyczyna. Czy na tym numerze ze starym NL korzystałeś wcześniej z jednorazowych darmowych NL? bo ja nigdy.
Edit.
A gdyby tak jeszcze włączyć promocyjny NL za 15zł (w wersji za 31zł)? Chyba źle to rozegrałam, na forum preferowane są sposoby dające duże pakiety GB a dla mnie priorytetem jest NL "po taniości". Zanim włączyłam promocyjny NL cykliczny w wersji za 35zł mogłam aktywować dwa promocyjne w wersji za 31zł. Jeśli teraz włączę jednorazowy i cykliczny za 31zł, przejdę na stary NL a potem będę jednak chciała skorzystać z NL za 35zł to dodatkowe paczki GB będą przyznawane?
Teraz chyba tak to działa, mam cykliczny NL 35zł z aktywną promocją np 5400gb, kupuję tańszy NL cykliczny 31zł za co oczywiście nie dostaję dodatkowego pakietu ale po powrocie na NL za 35zł dodatkowe paczki znów będzie można odbierać?
Pytanie tylko czy po takiej przerwie nadal będą wpadać podwójne pakiety?

Dziwne to wszystko, wystarczy się zarejestrować do dwóch promocji... z drugiej strony dla większości osób już 400gb w telefonie jest nie do przejedzenia więc czy to będzie 400gb czy 1400gb to poza przyjemną dla oka prezentacją w MO, różnicy nie robi