Nie oto mi chodzi.
Przykładowo w twoim przypadku przed kombinacja ze zmianą starego NL z licznikiem 1000 można było sprawdzić działanie
SMS AKT31 CYKL na 80696.
Bardzo dawno temu nawet takie wielokrotne przedłużenie planowałem zrobić w przypadku w przypadku ogłoszenia wygaszenia NL za 25 zł.
Karlos, żeby dział prezent na dzień dziecka w starym NL na pewno coś zmieniali=ustawiali, to widać właśnie po cyfrze jeden.
Ostatnio tak się bawiłem NL, że nigdy nie było automatycznego odnowienia , to skąd 1.
PS. Mi się nie opłaca tego sprawdzać. Ale osobie posiadającej stary NL z dużym licznikiem na pewno.
Może tylko prawidłowo zaprogramowali przedłużenie starego NL z licznikiem odnowień bez jego zerowania.
A może efektem bocznym tego prawidłowego oprogramowania, jak przedłuża tym samym NL jest nie tylko zwiększenie licznika odnowień?
ps2. To co kiedyś półautomatycznie było robione przez administratora NL, aby zapewnić zgodność z regulaminem starego NL z jakiegoś powodu, to robi się teraz zupełnie automatycznie.
Teraz w OFnK ORANGE może rządzić pakiet za 14 zł z dowolnym NL. Aktywacja naprzemiennie w ostatnich dniach ich ważności. Doładowania online Orange 5 zł przed aktywacją pakietu za 14 zł i w środku ważności pakietu 200minut i 200 SMSów na 31 dni.