• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #117182  autor: user_delete2
 26 paź 2006, 10:05
Witam,

Czekam juz 2 mc na zwrot pieniedzy od Orange po zwrocie zestawu z Pro-pozycji :smt011 . Zwrot zostal przyjety i zaksiegowany o czym poinformowano mnie telefonicznie. Co dwa tyg. dzwonie i dowiaduje sie ze pieniadze dotra w ciagu 2 tyg. I tak w kolko. W zwiazku z tym mam pytanie. Czy jest ktos na forum kto zalatwial tak zwrot? Interesuje mnie glownie Orange ale inne sieci tez beda jakims porownaniem. Jezeli tak to napiszcie po jakim czasie dostaliscie pieniadze za telefon.

Pozdrawiam.
 #117189  autor: Cubus1981
 26 paź 2006, 10:53
Znacznik pisze:Witam,

Czekam juz 2 mc na zwrot pieniedzy od Orange po zwrocie zestawu z Pro-pozycji :smt011 . Zwrot zostal przyjety i zaksiegowany o czym poinformowano mnie telefonicznie. Co dwa tyg. dzwonie i dowiaduje sie ze pieniadze dotra w ciagu 2 tyg. I tak w kolko. W zwiazku z tym mam pytanie. Czy jest ktos na forum kto zalatwial tak zwrot? Interesuje mnie glownie Orange ale inne sieci tez beda jakims porownaniem. Jezeli tak to napiszcie po jakim czasie dostaliscie pieniadze za telefon.

Pozdrawiam.
Proponuje udać się do salonu firmowego i uzyskać jakiekolwiek potwierdzenie ze pieniądze zostaly wyslane lub w najbliższym czasie zostaną. Mając taki dokument bedizesz mogł dochodzić swych roszczeń np. na drodze sądowej w przypadku nieotrzymania zapłaconej kwoty.

7663V5M: T8100, 2GB RAM, 160GB 5400rpm HD, 14.1in 1440x900 LCD, 128MB nVIDIA Quadro NVS 140M, CDRW/DVDRW, Intel 802.11agn wireless, Bluetooth, Modem, 1Gb Ethernet, UltraNav, Secure chip, 6c Li-Ion, XP Prof. ENG

#117190  autor: user_delete2
 26 paź 2006, 11:00
W salonie bylem ale tam twierdza ze jezeli telefon zamiwialem przez biuro Pro-Pozycja to wszelkie informacje tylko tam moge uzyskac. Co najwyzej zadzwonia w moim imieniu. No i zadzwonili dowiedzieli sie tyle co ja, tz ze pieniadze niby juz wyslane i tyle. A 2 mc juz mijaja. Moze to zawsze sie tyle czeka bo podobno oni najpierw te pieniadze wplacaja na konto poczty, pozniej poczta to ksieguje i przekazuje do odbiorcy. Dlatego jestem ciekawy czy ktos juz mial podobna sytuacje obojetnie w jakiej sieci.

Pzdr.