• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?

#116848  autor: Irek
 25 paź 2006, 11:01
Nie nie można wlączyć 10% z tego co się orientuję.

"And one more thing..."

#116917  autor: b@sho
 25 paź 2006, 15:40
tak wlasnie mi sie wydawalo, ale spytac zawsze mozna

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'

#116991  autor: oprych
 25 paź 2006, 18:07
IreQ, a orientujesz się jak jest w takim wypadku z promocyjnymi doładowaniami np. do karty za 50zł. dodatkowe 20? A po za tym własnie ze względu na to, aby ustrzec sienei chcianych telefonów czasem lepiej nie łudzić się prefixem 601, 501, tylko lepiej wziaść np. 516 i mieć pewność, że nikt dzwonić nie będzie

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#117020  autor: Irek
 25 paź 2006, 19:01
Startery "StartPOP Na Okrągło" o ile mi się dobrze wydaje był dostępny tylko z taryfą zrób to sam i nie obejmowały go żadne inne promocjyjne doładowania. Jeśli chcesz w tym wypadku skorzystać z danej promocji uzupełnienia konta musisz przejśc na Nowego POPa.

"And one more thing..."

#117044  autor: b@sho
 25 paź 2006, 19:40
jesli chodzi o starter na okraglo to mozna bylo smialo przejsc na nowego popa, taryfa tu nic nie ma do gadania bo sam mam, mam nowego popa na okraglo :P i dalej nie da rady wlaczyc 10% wiecej, widocznie to koliduje ze soba. ale wole na okraglo niz mialbym te 10% procent miec :P jesli chodzi o te promocyjne doladowania to jest on traktowany jak kazdy zwykly pop tylko ze jka masz promocje np, szesliwy poniedzialek czyli 25zl+25 do orange to na konto glowne dostajesz 30zl a 25zl dostajesz na promocyjne te do oragne

'When you meet your God, tell him to just leave me alone.'