Użytkownik
mariusz9a
Tak, sugerujemy że MOGĄ zadziałać, ale nie muszą. Trzeba to zweryfikować. Oferta została wycofana dawno temu a mimo to, przez długi czas można było ją aktywować. Ja jeszcze niedawno znalazłem gdzieś w necie wpis kogoś chwalącego się że uruchomił, ale nie mogę tego odnaleźć :-/ Dlatego była sugestia, że jak ktoś potrzebuje to niech sprawdzi czy nadal działa i da znać. Ja tego nie będę robił bo szkoda mi uzbieranych gigabajtówJergen pisze:Zakładasz, że nie da się uruchomić tej oferty, ale we wcześniejszych postach Ty i jeszcze jeden kolega sugerujecie, że kody zadziałają.
Tak jak już pisałem - na koncie mam z 5zł, ale tak, czy inaczej, po wysłaniu kodu USSD dostaję odpowiedź, że oferta zakończyła się. Gdyby chodziło o brak środków to komunikat byłby inny.mariusz9a pisze: ↑29 mar 2024, 08:36Tak, sugerujemy że MOGĄ zadziałać, ale nie muszą. Trzeba to zweryfikować. Oferta została wycofana dawno temu a mimo to, przez długi czas można było ją aktywować. Ja jeszcze niedawno znalazłem gdzieś w necie wpis kogoś chwalącego się że uruchomił, ale nie mogę tego odnaleźć :-/ Dlatego była sugestia, że jak ktoś potrzebuje to niech sprawdzi czy nadal działa i da znać. Ja tego nie będę robił bo szkoda mi uzbieranych gigabajtówJergen pisze:Zakładasz, że nie da się uruchomić tej oferty, ale we wcześniejszych postach Ty i jeszcze jeden kolega sugerujecie, że kody zadziałają.A w rodzinie też nikt nie ma aktualnie potrzeby zmian więc nie będzie wywalać kasy na testy
![]()
Jergen pisze:Tak jak już pisałem - na koncie mam z 5zł, ale tak, czy inaczej, po wysłaniu kodu USSD dostaję odpowiedź, że oferta zakończyła się.
Dzięki za sprawdzone info - także w końcu mamy jasność. Wreszcie w T ktoś zrobił wiosenne porządkiwjan3 pisze:Potwierdzam - nie można włączyć, komunikat o zakończeniu oferty. Taki post pisałem wcześniej ale musiał gdzieś zaginąć.
Poprzednio była podana godzina 22:59. Podejrzewam, że ma to związek z czasem zimowym i letnim.Oferta GO! XXS zostanie wylaczona, jesli do godz. 00:59, nie zostanie pobrana Oplata Dzienna
Nie wierz temu tekstowi. Chłopię nie wie co pisze...
Dostałem dzisiaj podobnego mailadarekka pisze: ↑16 kwie 2024, 10:45Co do reaktywacji u mnie usługi GO!XXS przeczytajcie jakie bzdury odpisali uznając łaskawie reklamacje:![]()
"Dzień dobry
Dziękuję za nadesłaną korespondencje.
Przeanalizowałem sytuację dotyczącą numeru 784xxxxxx. Przeprowadzona analiza nie wykazała nieprawidłowości po stronie Operatora.
Informuję, że Oferta "GO! XXS" prawidłowo została na Pana koncie wyłączona. 04.04.2024 otrzymał Pan wiadomość SMS informującą o wyłączeniu Oferty. Poniżej załączam treść korespondencji:
"Oferta GO! XXS zostanie wylaczona, jesli do 06.04.2024 godz. 00:59, nie zostanie pobrana Oplata Dzienna w wysokosci 1zl. Przypominamy, ze Oplata Dzienna jest pobierana w momencie pierwszego platnego uzycia danego dnia. W przypadku wylaczenia oferty, nie bedzie mozliwosci jej ponownej aktywacji. Status sprawdzisz kodem *600*2# lub w aplikacji Moj T-Mobile www.t-mobile.pl/aplikacja"
Połączenie z Oferty "GO! XXS" zostało wykonane dopiero dnia 06.04.2024 o godzinie 7:33, co spowodowało wyłączenie Oferty.
Odnosząc się do kwestii poprawności ewidencjonowanych usług zapewniam, że wszelkie połączenia zainicjowane z karty SIM odnotowujemy za pomocą cyfrowego systemu rejestrującego.
Mając jednak na uwadze Pana zadowolenie, postanowiłem ponownie aktywować na Pana koncie reklamowaną Ofertę. Aktualna data oczekiwania na użycie przypada na 11.07.2024. Nadmieniam jednak, że moje działanie ma charakter niestandardowy.
Ufam, że powyższa decyzja spotka się z Pana zadowoleniem."
słowem system działa błędnie ale my tego nie widzimy(bo przecie sms wysłaliśmy, a że z błędną godziną to tam pikuś) no ale...i tak reaktywujemy błędnie wyłączoną usługe. Teraz nasuwa sie pytanie do, której dnia 11lipca usługę mam aktywną-może system tym razem wylosuje inną godzinę?