• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #116696  autor: Mxxway
 24 paź 2006, 21:29
Coraz częściej przy jakiejś grze lub aplikacji telefon sam mi się wyłancza - anjpierw jest biały ekran a potem normalny czarny i sam sie włącza potem tylko jakoś okropnie długo , co mam zrobić ? :P

Nie chciałąbym zmieniać softu , a potrzebuje gwarancjr bo wiem że joy mi się rozwali =P
DIŚ UPADŁ MI AN PODŁOGE I SIE WYŁĄCZYŁ I POTEM SAM BEZ KODU SIĘ WŁĄCZYŁ =P
WKURZA MNIE ZE TO TAKIE GÓWNO JEST ;p
Ostatnio zmieniony 30 paź 2006, 14:49 przez Mxxway, łącznie zmieniany 3 razy.

#116697  autor: Rogal
 24 paź 2006, 21:33
co mam zrobić ? :P
Update albo reinstalacja softu :wink:

#116699  autor: przemek910
 24 paź 2006, 21:49
Mxxway pisze:Nie chciałąbym zmieniać softu , a potrzebuje gwarancjr bo wiem że joy mi się rozwali
Zaktualizujesz go samodzielnie i za darmo - dzięki kablowi USB, który jest w zestawie. Jak to zrobić jest w instr. obsługi.

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#116705  autor: BKX
 24 paź 2006, 22:01
Rogal pisze:
co mam zrobić ? :P
Update albo reinstalacja softu :wink:
A ja bym wcześnie wykasował wszystkie gry, bo ja mialem identyczny przypadek z mp3... Jedna z nich była uszkodzona i jak przewijałem liste utworow, to w pewnym momencie tel. sie wyłączał i miał identyczne objawy... Sprawdź w której grze tak się dzieje i ją wykasuj, problem pownien zniknąć, a jak nie to rzeczywiście zaktualizuj soft ;)

#116708  autor: Rogal
 24 paź 2006, 22:08
Mxxway pisze:Nie chciałąbym zmieniać softu , a potrzebuje gwarancjr bo wiem że joy mi się rozwali =P
No to jak nie chcesz stracić gwarancji to zrób update przez SEUS'a :wink: