• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #116506  autor: bobi
 24 paź 2006, 11:54
Witam
Od pewnego czasu mam problem chyba z zapisem zdjęc na karcie pamięci. Robię zdjęcie, jest komunikat o zapisywaniu a otworzyć zdjęcia nie mogę. W informacjach o zdjęciu są dane o jego rozmierze pliku np. 402Kb, jednak rozmiar zdjęcia : 0*0 (!!!), typ pliku jpeg.
Kilka razy próbuję zrobić zdjęcie i czasami zdjęcie można otworzyć a czasami nie.
Co może być przyczyną tej sytuacji?
Ostatnio zmieniony 26 paź 2006, 17:01 przez bobi, łącznie zmieniany 1 raz.

#116513  autor: przemek910
 24 paź 2006, 13:23
bobi pisze:Witam
Od pewnego czasu mam problem chyba z zapisem zdjęc na karcie pamięci. Robię zdjęcie, jest komunikat o zapisywaniu a otworzyć zdjęcia nie mogę. W informacjach o zdjęciu są dane o jego rozmierze pliku np. 402Kb, jednak rozmiar zdjęcia : 0*0 (!!!), typ pliku jpeg.
Kilka razy próbuję zrobić zdjęcie i czasami zdjęcie można otworzyć a czasami nie.
Co może być przyczyną tej sytuacji?
Może soft się 'sypnął'? ewentualnie sprawdz na innej karcie pamięci.
Soft zakutalizujesz kablem USB dostarczonym w zestawie. o tym jak przeprowadzić akutalizację jest w instrukcji obsługi.

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#117320  autor: tomekkk
 26 paź 2006, 16:45
jesli chodzi o SE 750i, wlasnie sie przymiezam do kupna i mam pytanie czy on jest awaryjny? tzn czy soft sie pusje, i czy dzojstik sie pusje czesto i za ile go moge naprawic i czy jak naprawie raz to juz wystarczy?

Człowiek uczy się przez całe życie, z wyjątkiem lat szkolnych...

Cała seria Sony Ericssona
Obrazek

#117332  autor: przemek910
 26 paź 2006, 17:09
jesli chodzi o SE 750i, wlasnie sie przymiezam do kupna i mam pytanie czy on jest awaryjny? tzn czy soft sie pusje, i czy dzojstik sie pusje czesto i za ile go moge naprawic i czy jak naprawie raz to juz wystarczy?
Nie mam problemów z joyem ani softem. Soft można naprawić samodzielnie w domu.

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

odp

#117642  autor: provocatorka
 27 paź 2006, 13:57
Nie trzeba naprawiać :mrgreen: Nie wierz pogłoskom :-D Ja mam od sierpnia i wszystko chodzi idealnie. Chyba, że trafisz na indywidualny przypadek - w końcu jeden Mercedes na ileś też bywa w sewisie czasem :P Poza tym zawsze jest gwarancja :!:

#117874  autor: bobi
 27 paź 2006, 21:10
Witam
Wgrałem soft, no moż eraczej aktualizowałem go bo okazało się, ze wersję miałem najnowszą. Od 3 dni wszystko jest OK brak jakichkolwiek problemów, zdjęcia sa zapisywane i chyba zaczął jakoś szybciej "chodzić"