Bonus za MNP ustawia na równe 365dni ważnosci 2GB i konta od daty jego aktywacji(automatycznej lub ręcznej po reklamacji/zgłoszeniu na, które mamy 12msc). Innymi słowy najpierw sobie promocjami typu 100GB za apke, 200GB za zgody maksymalnie wydłużamy okres ważności GB i konta i DOPIERO pod jego koniec przypominamy sie o bonus za MNP-dzięki temu mamy wiecej niż 12msc darmowego utrzymania GB i konta.
Ja tak robie i gdy bonus MNP nie wpadnie z automatu(co mnie cieszy) robie myk z bonusami i na koniec ważości konta/GB na czacie przypominam o zaległym bonusie MNP(byle nie upłynęło 12msc od przeniesienia numeru)-włączają bonus i od tej chwili mam równo rok ważnosći konta i GB.
Ja tak robie i gdy bonus MNP nie wpadnie z automatu(co mnie cieszy) robie myk z bonusami i na koniec ważości konta/GB na czacie przypominam o zaległym bonusie MNP(byle nie upłynęło 12msc od przeniesienia numeru)-włączają bonus i od tej chwili mam równo rok ważnosći konta i GB.
http://www.speedtest.net/result/5518589825.png T-mobile "Masz złotówkę masz no limit na wszystko i do wszystkich"-LTE1800,Huawei E5377T po WiFi, 1700m. od stacji, antena Sorensen15dBi+10metrowe przewody H-155.