Użytkownik
Ranga
VIP
Sieć
Każda
Dlaczego nie? Operatorzy otrzymali decyzje rezerwacyjne i niezależnie od momentu uiszczenia opłaty (mają na to 14 dni) mogą już występować o pozwolenia radiowe. Jeżeli wszystko było gotowe, a tylko wstrzymane przez "wyskok" PIRC, to teraz kwestia dni. A że było gotowe, to widać po tym tygodniu: wczoraj upłynął termin na wnioski PIRC, a dziś już wydano decyzje.
U mnie na Samsungu S21+ też to pokazuje tylko wtedy jak dam ręczne wyszukiwanie dostępnych sieci. A tak na ekranie mam tylko T-Mobile.pl.
Byłem, zbadałem teren. 5G C-band jeszcze nie działa. Mam nadzieję, że w jutrzejszych pozwoleniach radiowych coś się ruszy
No to faktycznie stacja niedaleko mnie, w sumie to ja tej z polnej nigdy nie łapałem, bo zazwyczaj u mnie są stacje z Dąbrowskiego i z Dębowej 1.DEVI_UI pisze: ↑26 gru 2023, 15:39Byłem, zbadałem teren. 5G C-band jeszcze nie działa. Mam nadzieję, że w jutrzejszych pozwoleniach radiowych coś się ruszy![]()
Dla zainteresowanych zdjęcia (niestety słabe warunki oświetleniowe) i test prędkości dla TMO i OPL przeprowadzony w LTE i 5G. Odległość 200m od stacji wśród wysokich bloków - zabudowa typowa dla tego rejonu miasta.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()