darekka pisze: ↑09 gru 2023, 11:58
biala1991 pisze: ↑09 gru 2023, 11:53
Jednak chwila, to działa tylko na kartach bez aktywnego jakiegokolwiek NL, jeśli mam włączony NL i doładuję to promocyjny NL się nie uruchomi automatycznie. W takim razie promocja nie jest też tak dobra jak zaczęła wyglądać na drugi rzut oka
przecież masz w regulaminie, ze autoaktywacja nolimitu DOTYCZY tylko sytuacji braku aktywnego nolimitu podczas spełniania warunku czyli doładowania(pomijam, że działać to z automatu na pustych simkach powinno tylko między 7 a 11grudnia choć 6ego pojawiły się głosy o autowłączaniu nolimitu po doładowaniu).
Sam ładowałem simke(bez nolimitu) 6ego za 10zeta i...mi nie dało z automatu za samo doładowanie tego nielimitowanego pakietu.
Dopiero to zauważyłam, to jedna z bardziej skomplikowanych promocji, zawiera osobne regulacje dla OFNK z NL z MMS, osobne dla OFNK z NL bez MMS, osobne dla ZBL i gdzieś na końcu upchnięte info dla klientów, którzy doładują konto w określonych dniach i rzeczywiście ten punkt dotyczy tylko osób nieposiadających żadnego NL. Przyznasz, że sporo tych zasad jak na promocję, która trwa niecały miesiąc i można ten warunek przeoczyć.
A wracając do sedna to wymóg braku NL oznacza, że z myku będziemy raczej korzystać na kartach rezerwowych a nie jak w pierwszej chwili myślałam na numerze głównym (gdzie większość klientów posiada aktywny NL) i stąd moja uwaga.
zulu144dwa pisze:darekka pisze: ↑09 gru 2023, 11:58
przecież masz w regulaminie, ze autoaktywacja nolimitu DOTYCZY tylko sytuacji braku aktywnego nolimitu podczas spełniania warunku czyli doładowania...
Uśpiony nowy NL jednorazowy lub cykliczny wybudza się doładowaniem w świątecznej promocji.
Normalnie czytasz w moich myślach, właśnie miałam o to spytać