Aktualnie nie mam karty z aktywnym lub uśpionym starym NL.
Sprawdziłem możliwość otrzymania dwa razy NL na Święta na jednej karcie.
Wczoraj doładowałem starą, ale używaną ciągle i utrzymywaną przez systematyczny NL za 1 zł kartę kwotą 10 zł, na której nie skorzystałem z pierwszej Środy listopada. Odkładałem na koniec miesiąca i zapomniałem. Dostałem dodatkowe 100 GB i NL. Teraz poszedł SMS PREZENT na 364 z tej karty i tez dostałem NL.
Już łącznie mam skumulowane 13,78 GB w UE w NL dzięki zmianom w NL z 1.06.2023 i wykorzystywaniu darmowych NL i NL za 1 zł do przedłużenia konta oraz jednego płatnego starego NL za 25 zł uruchomionego dla testów.
Teoretycznie znowu mógłbym uruchomić stary NL na tej karcie i sprawdzić PREZENT po raz trzeci

. Złotówki są, ale trochę szkoda marnować, bo idą na przelew SMS na kartę z cyklicznym NL. To już lepiej na tej z cyklicznym nowym sprawdzić. Na której już wysłem PREZENT i otrzymałem NL i tez są złotówki na stary NL. Mam sporo czasu jeszcze do testów a jestem trochę zajęty.
Teraz w OFnK ORANGE może rządzić pakiet za 14 zł z dowolnym NL. Aktywacja naprzemiennie w ostatnich dniach ich ważności. Doładowania online Orange 5 zł przed aktywacją pakietu za 14 zł i w środku ważności pakietu 200minut i 200 SMSów na 31 dni.