Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
Cóż dopiero kupiłem kartę w nju narazie leży i się "stażuje". Przez 2 mce jestem jeszcze w t-mobile, czekam do zamknięcia umowy. Nie zdążyłem jeszcze przetestować nju ani wykorzystać jakichkolwiek limitów. Nie mam jeszcze wyrobionego zdania na jego temat.Karlos20 pisze: ↑15 paź 2020, 05:12superfly86: jeśli chodzi o ten pakiet za 4 zł, ten sposób niedługo będzie nieaktualny, gdyż Play, pozbywa się tego pakietu, ostatni może być aktywowany 8 lub 9 listopada i byłby ważny max do 10 lub 11 listopada w godzinach porannych (wtedy się automatycznie dezaktywuje).
Lejek w nju działa tak jak powinien, do 1 mbps, podobnie jak w ofertach Internetu na kartę w Play, z paczka np. 100GB za 49/50 zł na miesiąc.. Na takiej prędkości obejrzysz coś na YT, ale maksymalnie w 480p., inaczej będzie się buforować. Inne odczucie będzie na laptopie a zgoła inne na smartfonie. Lejek lepiej będzie działał na smartfonie (niektóre aplikacje kompresują dane, tak, aby szybciej były one załadowywane). Można też w ustawieniach przeglądarki internetowej, np. Chrome włączyć funkcje oszczędzania danych, wtedy kosztem jakości obrazków, strony załadują się szybciej. Samemu musisz popróbować ustawień.
Pamiętaj, że w nju wraz ze stażem, w lejek 1 mega możesz wpaść później, albo wcale (zależnie ile danych ściągniesz w miesiącu rozliczeniowym, no i czy nie dokupisz sobie dodatkowej paczki 9GB za 9 zł).
(UA) XL
Wiesz, że odpowiadasz na odkopany temat sprzed trzech lat?