Bardzo jestem wam wdzięczny za tak dużą dawkę informacji. Chwilę mi zajęło przetrawienie wszystkiego. I muszę wam powiedzieć, że jeszcze trochę się waham. Bo dotarło do mnie w międzyczasie, że na karcie 2019 mogę też po prostu odpalić 2TB z NL za 300zł. Wychodzi 25zł/mc bez żadnego ryzyka i zabawy, od razu ogarnięty cały rok i święty spokój. A gdyby zrobić to piątkami to w zasadzie będzie prawie 3TB czyli 100zł za TB plus NL gratis. Z promocji 2400GB niby jeszcze więcej można wykręcić no ale kosztuje to ponad 4 stówki w sumie, a w perspektywie dochodzi jeszcze potem 35zł/mc za utrzymanie (bo nie wiadomo jak będzie ze starym NL, mam obawy, że wywalą). W tej opcji 2TB mogę sobie spokojnie zbierać piątkami kwotę i żyć z bonusów za doładowania aż uzbieram całość. Jak rozumiem z przedłużaniem też nie byłoby problemu bo kolejny pakiet i załatwione, z kumulacją i chyba też odświeżeniem terminu ważności. Jest nad czym myśleć.
A ciekaw jestem czy GB z promocji 2400GB wpadają do tej samej przegródki co GB z tej paczki 2TB.
A ciekaw jestem czy GB z promocji 2400GB wpadają do tej samej przegródki co GB z tej paczki 2TB.