• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 3 z 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

#115336  autor: babeo
 19 paź 2006, 23:07
Dokładnie, ja to chyba nabawiłbym się nerwicy, jakbym miał non stop w TT sprawdzać ile mi zostało i czy już moge kupić nowy bo minęło mi 30 dni. A tak kupuje sobie pakiecik (kolejny jutro :D ) ustawiam sobei przypomnienie na za 29 dni, bo teraz się ograniczam do 600 w miesiącu :-D

#115337  autor: oprych
 19 paź 2006, 23:09
W TT chyba można kupić więcej niż jeden na 30 dni, ale trzeba poprzedni do końca wykorzystać. To w simplusie w Easy SMS są te dzwiaczne ograniczenia, jeden na 30 dni i ani smsa więcej

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#115343  autor: babeo
 19 paź 2006, 23:15
Ja już nie wiem czy jestem jakoś tak mega anty nastawiony do tego TT, ale w nim albo mnie coś denerwuje --> bramka smsowa, albo śmieszy np. cena pakietu 7,32zł :D

#115346  autor: oprych
 19 paź 2006, 23:20
babeo83, a co konkretnie "masz" do tego pakietu? Chodzi o cenę? Faktycznie, jak na pakiet nietypowa

#115348  autor: babeo
 19 paź 2006, 23:23
oprych, tak tylko o cenę chodzi, alejak wspomniałem to takie moje widzi-mi-się :D wszędzie indziej pakiety kosztują jakoś 5, 6, 12zł a tu 7,32zł ale jak wspomnieliśmy wcześniej --> grosz do grosza a bedzie kokosza :smt005

#115350  autor: oprych
 19 paź 2006, 23:26
Cena tego pakietu wzięła sie stąd, że swego czasu kupowało sięgo smsem pod numer 76XX a jak wiesz, cena tego smsa z vat to właśnie 7,32zł. Teraz SMS pod ten numer chyba już nei działa, został tylko kod, a cena jak była tak jest

#115408  autor: mistall
 20 paź 2006, 10:45
oprych pisze:Cena tego pakietu wzięła sie stąd, że swego czasu kupowało sięgo smsem pod numer 76XX a jak wiesz, cena tego smsa z vat to właśnie 7,32zł. Teraz SMS pod ten numer chyba już nei działa, został tylko kod, a cena jak była tak jest
cena zostala, zeby bylo mniej do zapamietywania ;).

Oprych, wies, ze 5 groszy za minute jest juz o kazdej pore dnia, we wszystkie dni tygodnia? wiesz moze czym spowodowana jest ta zmiana ?

mistall

#115419  autor: oprych
 20 paź 2006, 13:10
mistall, faktycznei, jakby zmienili z 7,32 na 7zł. wielkie zamieszanie by sie zrobiło :lol:
A co do simplusa wiem doskonale a spowodowane jest napewno nie dbaniem o dobro klijenta, choć tak mogłoby to wyglądać, tylko dbaniem o mniej reklamacji na zapchaną sieć. Choć i tak są z nią problemy rok temu nei było takich pakietów a też miałem problemy z dodzwonieniem się nawet o 23. W erze i orange NIGDY nie miałem takich problemów, ajeśli nawet były to naprawde chwilowe, ale nie nagminne jak w simplusie

#115424  autor: mistall
 20 paź 2006, 14:00
oprych pisze:mistall, faktycznei, jakby zmienili z 7,32 na 7zł. wielkie zamieszanie by sie zrobiło :lol:
A co do simplusa wiem doskonale a spowodowane jest napewno nie dbaniem o dobro klijenta, choć tak mogłoby to wyglądać, tylko dbaniem o mniej reklamacji na zapchaną sieć. Choć i tak są z nią problemy rok temu nei było takich pakietów a też miałem problemy z dodzwonieniem się nawet o 23. W erze i orange NIGDY nie miałem takich problemów, ajeśli nawet były to naprawde chwilowe, ale nie nagminne jak w simplusie
w epoce gdzie cwiczenie umyslu nie jest zajeciem popularnym, to zapamietywanie licb moze powodowac u niektorych spory problem :P.
rok temu plus byl w sporo gorszej formie, teraz zdaje sie byc w b. dobrej, (na wlasnym doswiadceniu opiera sie ta smiala opinia). co do Orange nie wiem, bo nie mialem nigdy kontaktu z tym operatorem. a swoja droga to niech nawet to bedzie spowodowane strachem przed reklamacjami...w przypadku pieniedzy nie jest istotne w jaki sposob sie je oszczedza, a to ze sie je zaosczedzilo....zatem...niezaleznie od tego czym sie operatyor kierowal, to i tak zyskuje na tym uzytkownik telefonu.

mistall

#115429  autor: oprych
 20 paź 2006, 14:37
Choć nie wiem, czy jest jakakolwiek sieć tak często zmieniająca regulaminy jak Plus i jego oferta simplus. Nie wiele czasu minęło, gdy wszyscy byli uświadomieni, że mogą dzwonić po szesnastej za pięć groszy, za jakiś czas regulamin sie zmienia i moga dzwonić całą dobę. Tak samo było do nie dawna z darmowym numerem przed wakacjami, gdzie promocja została "zdjęta" przed czasem... Ja bym nic nie miał az tak do simplusa, gdyby nie fakt tych ograncizeń pakietowcyh, gdyby można było wykupić ich kilka uznałbym tą ofertę za całkiem przyzwoitą.

#115435  autor: Kaczy
 20 paź 2006, 14:52
oprych pisze:Nie wiele czasu minęło, gdy wszyscy byli uświadomieni, że mogą dzwonić po szesnastej za pięć groszy, za jakiś czas regulamin sie zmienia i moga dzwonić całą dobę.
O tym też zostali uświadomieni. Plus wysyłał sms`y o zmianie promocji :)

...::: Made for loneliness :::...

#115496  autor: mistall
 20 paź 2006, 19:41
ano wysylal. a co do zmiany warunkow promocji to w przypadku tej konkretnej zmiany nie jestem w stanie czuc zalu do Plusa. chociaz...ale nie... nie jestem w stanie :)

mistall

#115498  autor: oprych
 20 paź 2006, 19:48
Może i poinformowali, ale ile razy można zmieniać warunki i kombinować? A jeszcze do nei dawna zastanawiałem się dlaczego orange zmienia co chwilę ceny zetafonów, Plus w zmianach nie wiele lepszy

#115503  autor: Kaczy
 20 paź 2006, 20:04
No fakt dziwna jest tak częsta zmiana regulaminów.

Np. od dziś zmienił się cennik w MixPlusie. Równo po tygodniu.
Tak samo jest z abonamentem. Zmienia się parę razy w miesiącu.

Ostatnio przez to wprowadziłem klienta w błąd, gdyż zmieniła się opłata aktywacyjna. Powiedziałem mu, że to koszt 49 zł- patrzę w programie, a tam magiczny skrót z 69 w środku, czyli aktywacja kosztuje o 20 zł więcej :cry: :|

#115596  autor: mistall
 21 paź 2006, 10:42
no z dnia na dzien charakterystyki uslug komorkowych sie nie zmieni, rzeczywiscie ciagle zmiany powoduja zamet w glowach. ale jezeli w mojej kieszeni zostaja pieniadze to jestem zadowolony;).
ale tak, prawda jest, ze wszystko powinno byc stabilniejsze.

mistall

#115736  autor: Kaczy
 21 paź 2006, 19:30
Sory, że pociagnę tak po OT.

W Mixie obecnie dodali jeden telefon- SE Z300i- w każdej opcji kosztuje 1 zł :)

#115742  autor: oprych
 21 paź 2006, 19:50
To ja jeszcze pociągnę ten OT :-D
Kaczy, rozumiem, że w opcji na 24 doładowania za 30zł. jest dostępny również?
Jeśli tak, to napewno będzie cieszył siepowodzeniem, zwłaszcza u kobiet. Ogólnie telefon dla ludzi chcących tel z klapką i nie wymagających od niego kombajnu

#115751  autor: Kaczy
 21 paź 2006, 20:06
oprych pisze: Kaczy, rozumiem, że w opcji na 24 doładowania za 30zł. jest dostępny również?
Co by nie rzucać słów na wiatr--> cennik Mix 24/30

Jak dla mnie to padło z tego telefonu, no ale nie każdy oczekuje od telefonu tego co ja :)

#115789  autor: oprych
 21 paź 2006, 21:58
Moim zdaniem nie jest zły, tylko ten zegar z przodu jest jakiś taki... :?

#116214  autor: mistall
 23 paź 2006, 10:07
Kaczy pisze:Sory, że pociagnę tak po OT.

W Mixie obecnie dodali jeden telefon- SE Z300i- w każdej opcji kosztuje 1 zł :)
bardzo fajny telefonik...w ogole w mix sa fajne telefony, w porownaniu z moim to juz w ogole, wersal ;]

mistall
  • Strona 3 z 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4