Użytkownik
Ranga
VIP
Sieć
Każda
Myślę, że wielu z nas korzysta z tej sieci od czasów Ery, więc nie dziwne. Do czasu gdy 3G banglało i nawet wcześniej byłem mega zadowolony. Nigdy nie miałem problemów z rozmowami, no może za wyjątkiem ta akcja między Play. Zasięg wzorowy. Nie patrzyłem ile mam ''dBm" w opcjach albo nie słyszałem "powtórz jeszcze raz bo coś przerwało". Ludzie z którymi rozmawiam co raz mówili, że rozmawia im się ze Mną gorzej po wyłączeniu 3G.kwistas pisze: ↑03 lip 2023, 18:19Jakby firmy podejmowaly racjonalne decyzje biznesowe to by nie była potrzebna ewakuacja. Największy problem jest samo Networks które powstało, a nie może działać konsekwentnie by dbać o jakość usług kiedy T-Mobile i Orange mają inna wizje na temat wyłączenia 3G, czy wdrożenia 5G. T-Mobile jest nieużywalne na terenach wiejskich gdzie dominuje infrastruktura Orange to jest patologia do kwadratu. Z racji końca umowy z tmobile siedzę sobie w Plusie na kartę i korzysta się z tej sieci bez zastrzeżeń, komfort rozmów czy nawet stabilności neta jest lepszy niż w Tmobile po wyłączeniu 3G to tylko pokazuje do jakiego burdelu doprowadzili.
No właśnie, a w T-Mobile rozmowy według mnie były również na wysokim poziomie do tej pory. Jakość rozmów mega spada także często gdy osoba z T-Mobile prowadzi auto rozmawiając. Często gdy rozmowa spadnie do 2G to już po prostu głos rozmówcy szarpie co pewien czas.