Działanie play-a znam wiadomo. Cały czas o Orange pisałem, na startówce włączasz 100 GB w Mój Orange. A po cenie hurtowej 2,20 to się wtedy opłaci, zużyjesz i następna karta
.

Nie pisz już do Orange, tylko zrzuty uruchomionych usług wrZ z twoimi reklamacjami i ich odpowiedziami i oficjalne pismo przez epuap do Prezesa UKEKarlos20 pisze: ↑27 cze 2023, 15:55babciagienia1p: ciekawy pomysł, ale na odpowiedź 30 dni.
darekka: dzwoniłem w tej sprawie - "doradczyni" nic z tym nie może zrobić i powołuje się na odpowiedź z reklamacji - wyczerpana droga reklamacyjna. I po co mam te screeny wysyłać, skoro oni w tym zajebiaszym skynecie mają wszystko, co było na moim koncie.
W tego typu sytuacjach wysyłam, mimo wszystko, ponowną reklamację (emailem lub poprzez czat - akurat w Orange to dobrze działa), pisząc coś w stylu:Karlos20 pisze: dzwoniłem w tej sprawie - "doradczyni" nic z tym nie może zrobić i powołuje się na odpowiedź z reklamacji - wyczerpana droga reklamacyjna. I po co mam te screeny wysyłać..
dzięki za odpowiedźzulu144dwa pisze: ↑27 cze 2023, 12:15darkzpf :
Na numerze tymczasowym wykonaj od razu punkt 3 jak zdążysz:
3. Aktywujesz w aplikacji 20GB na 20dni i znów dostajesz to na rok
bo aktywacja do 30.06.2023