ale doładowanie za 5 zł wystarczy co miesiąc skoro mam jeszcze konto ważne do stycznia 2024?
- Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
mumiok: w kwestii kasy tak, ale nie pod kątem bonusowych GB.

Wiele osób narzekało, żę darmowy NL i tak im niepotrzebny, bo praktycznie korzystają z salda GB z zasileń. Teraz (od 1.06.2023) nawet jednorazowy NL ma gwarancję zwrotu GB 30-31dni a ponadto ustawia ważność konta złotówek (gdy jest krótka) i GB z zasileń (gdy skorygował ważność złotówek). Trzeba zrezygnować z KWR za 9 zł np aktywując numer bez limitu.
Teraz (od 1.06.2023) umiejętne korzystanie z darmowych promocji oraz NL nawet za 1 zł systematycznie co 31 dni (gdy nie ma darmowych NL) pozwala utrzymać GB z obu przegródek niskim kosztem wraz z ważnością konta złotówkowego.
Żadne GB nie marnują się.
Gorzej i drożej z GB za gole jest, ale te zawsze pierwsze schodzą.
Teraz (od 1.06.2023) umiejętne korzystanie z darmowych promocji oraz NL nawet za 1 zł systematycznie co 31 dni (gdy nie ma darmowych NL) pozwala utrzymać GB z obu przegródek niskim kosztem wraz z ważnością konta złotówkowego.
Teraz w OFnK ORANGE może rządzić pakiet za 14 zł z dowolnym NL. Aktywacja naprzemiennie w ostatnich dniach ich ważności. Doładowania online Orange 5 zł przed aktywacją pakietu za 14 zł i w środku ważności pakietu 200minut i 200 SMSów na 31 dni.
Mam pytanko. Dzisiaj dostałem komunikat, że paczka zostanie przyznana jutro jeżeli spełnię warunki i zaraz po tym kolejny sms iż nie spełniam warunków? Jak doładuje dzisiaj te 5zł to dostanę jutro paczkę 25GB czy przepadła?
vkjcsakjvcjk: jeśli teraz się doładujesz, to 25 GB wpadnie za miesiąc od otrzymania smsa o niespełnieniu warunków.

Czasami system sprawdza spełnienie warunków do otrzymania kolejnej paczki 2 razy. Nawet jak do południa otrzyma się SMSa o nie przyznaniu paczki 25 GB, to od razu doładowujemy i około 17 otrzymamy paczkę!!!.
vkjcsakjvcjk: a nie masz uruchomionej podwójnie promocji 300 GB? Stara nie nałożyła się na nową?
vkjcsakjvcjk: a nie masz uruchomionej podwójnie promocji 300 GB? Stara nie nałożyła się na nową?
Teraz w OFnK ORANGE może rządzić pakiet za 14 zł z dowolnym NL. Aktywacja naprzemiennie w ostatnich dniach ich ważności. Doładowania online Orange 5 zł przed aktywacją pakietu za 14 zł i w środku ważności pakietu 200minut i 200 SMSów na 31 dni.
Szczerze powiedziawszy cały czas myślałem, że sms o próbie przyznania paczki jutro to takie przypomnienie i ten drugi smsy trochę mnie zdziwił. To moja ostatnia 12 paczka więc za miesiąc to już raczej nie dostanę jak ta przepadła.zulu144dwa pisze: ↑07 sie 2023, 13:18Czasami system sprawdza spełnienie warunków do otrzymania kolejnej paczki 2 razy. Nawet jak do południa otrzyma się SMSa o nie przyznaniu paczki 25 GB, to od razu doładowujemy i o 17 otrzymamy paczkę!!!.

To można mieć dwie na raz?zulu144dwa pisze: ↑07 sie 2023, 13:18vkjcsakjvcjk: a nie masz uruchomionej podwójnie promocji 300 GB? Stara nie nałożyła się na nową?
Ostatnio zmieniony 07 sie 2023, 13:29 przez vkjcsakjvcjk, łącznie zmieniany 2 razy.
vkjcsakjvcjk: to doładuj teraz konto za 5 zł i ponownie wyślij 300GB na 811. Jest duża szansa, że wejdziesz do nowej puli promki i wpadnie 25 GB od razu. Próbuj. Jak się nie uda, to za kilka dni wyślij smsa ponownie.

Dzięki za info bo byłem przekonany że tylko raz można z tej promocji skorzystać.
Tylko nie potrzebie włączyłem już więcej czasu na internet za 29zł.
vkjcsakjvcjk: nie szkodzi, jeśli się uda, to te GB wpadną do przedłużonego salda. Lepiej się zabezpieczyć niż kombinować z aktywacją pojedynczych no-limitów, którzy co niektórzy proponują (to nie jest zły sposób, lecz polecam go wykorzystywać w sytuacjach bardzo awaryjnych).

Rozumiem, że każdy NL przedłuża wszystko o czas na który działa? Czy jakiś inny sposób działania jest teraz?zulu144dwa pisze: ↑20 cze 2023, 14:00Wiele osób narzekało, żę darmowy NL i tak im niepotrzebny, bo praktycznie korzystają z salda GB z zasileń. Teraz (od 1.06.2023) nawet jednorazowy NL ma gwarancję zwrotu GB 30-31dni a ponadto ustawia ważność konta złotówek (gdy jest krótka) i GB z zasileń (gdy skorygował ważność złotówek). Trzeba zrezygnować z KWR za 9 zł np aktywując numer bez limitu.
Mam jeszcze jedną kartę gdzie mi się internetu uzbierało a termin ważności goni i jak na razie mam taki plan żeby doładować w ostatni dzień 5zł włączyć 300GB co po dodaniu paczki 25GB wydłuży internet o 31dni +2dni konto główne. Za 2 dni doładuje kolejny raz 5zł żeby spełnić warunek w kolejnym miesiącu i za 9zł włączę RWK żeby mi środków nie zżerało.
Dobry tok rozumowania czy można to bardziej optymalnie zrobić?
vkjcsakjvcjk: Pierwsze słyszę, że systematyczne korzystanie z NL za 1zł co 31 dni oznacza, że NL jest bez przerwy ważny.
Prawdą natomiast jest, że systematyczne korzystanie z NL za 1 zł co 31 dni zapewnia nie przerwaną ważność złotówek na wychodzące, może zapewnić nie przerwaną ważność GB z doładowań, oraz nie tracimy GB w NL.
Prawdą natomiast jest, że systematyczne korzystanie z NL za 1 zł co 31 dni zapewnia nie przerwaną ważność złotówek na wychodzące, może zapewnić nie przerwaną ważność GB z doładowań, oraz nie tracimy GB w NL.
Ok, dzięki.zulu144dwa pisze: ↑07 sie 2023, 15:34vkjcsakjvcjk: Pierwsze słyszę, że systematyczne korzystanie z NL za 1zł co 31 dni oznacza, że NL jest bez przerwy ważny.

dostałem sms zwrotnego
jeśli chcesz skorzystac z promocji 300gb wyslij START na 811 ...
jak wysłałem start to dostaję zwrotnego
Nieprawidłowa treść SMS
czy to jest bląd systemu i należy reklamować czy nie mogę już skorzystać z promocji ponownie??
Z promocji tzw 2giej edycji możesz skorzystać o ile masz numer aktywowany po 31 maja 2022.
P.S. wyslij sms o treści 300GB
P.S. wyslij sms o treści 300GB
http://www.speedtest.net/result/5518589825.png T-mobile "Masz złotówkę masz no limit na wszystko i do wszystkich"-LTE1800,Huawei E5377T po WiFi, 1700m. od stacji, antena Sorensen15dBi+10metrowe przewody H-155. 

mam kartę aktywną przed 31 maja dlatego nie mogę skorzystać z nowej promocji - smuteczek
Posiadam kilka starterów 300 GB za darmo przez rok. Jestem zainteresowana "magazynowaniem" netu. Robię tak.
1. Doładowuję 10 zł z apki i włączam 100 GB.
2. Aktywuję kolejne 100 GB za logowanie w Mój Orange.
3. Następnie promkę 300 GB (12x po 25 GB/mc)
4. Doładowuję kilka razy po 5 zł z aplikacji.
5. Przedłużam ważność GB za 29 zł.
Daje mi to prawie 500 GB ważnych rok, o takie zachomikowanie mi chodzi. Nie chce mi się bawić w jakieś doładowania co miesiąc, pilnowanie terminów i tym podobne rzeczy. Pytanie, czy wszystko dobrze robię, czy może da się coś jeszcze wycisnąć?
1. Doładowuję 10 zł z apki i włączam 100 GB.
2. Aktywuję kolejne 100 GB za logowanie w Mój Orange.
3. Następnie promkę 300 GB (12x po 25 GB/mc)
4. Doładowuję kilka razy po 5 zł z aplikacji.
5. Przedłużam ważność GB za 29 zł.
Daje mi to prawie 500 GB ważnych rok, o takie zachomikowanie mi chodzi. Nie chce mi się bawić w jakieś doładowania co miesiąc, pilnowanie terminów i tym podobne rzeczy. Pytanie, czy wszystko dobrze robię, czy może da się coś jeszcze wycisnąć?
Tyle, że właśnie na tym polega dostawanie paczek 25GB czyli po doładowaniu co miecha.
Zapomniałaś za zgody market. jeszcze +200GB. Jest o tym wątek odpowiedni.
Orange rozdaje nadmiernie, jak władza rządząca, byle zatrzymać klienta. Efekt taki, że Grunwald leży i się wciąż kumuluje już +1TB.
Zapomniałaś za zgody market. jeszcze +200GB. Jest o tym wątek odpowiedni.
Orange rozdaje nadmiernie, jak władza rządząca, byle zatrzymać klienta. Efekt taki, że Grunwald leży i się wciąż kumuluje już +1TB.
No właśnie - dostaniesz co miesiąc 25 GB jeśli będziesz ładować 5 zł co miesiąc. Na plus jest fakt, że doładowanie może być wykonane niemalże w dowolnym dniu, więc może się uda z tym pamiętaniem.
https://www.speedtest.net/android/6734171506.png
Problemy z zapamiętywaniem?
W telefonie lub komputerze zapewne masz jakąś aplikację typu Kalendarz, gdzie możesz ustawić sobie przypomnienie, aby doładować np. co 31 dni lub 1-go dnia miesiąca (co w tej promocje da ten sam efekt).