Na moim numerze brak tego pakietu.
- Wiesz coś o nowej promocji u operatora? Podziel się tutaj z innymi użytkownikami!
Regulamin forum: W tym dziale, można dowolnie rozwijać tematy związane z różnymi promocjami bonusami i innymi podobnymi.
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
Pamiętaj!
Przy zakładaniu tematu proszę dopisywać prefix!
[ABO]-ABONAMENT
[KARTA]-KARTA
[@]-internet
[INNE]-NIE DOTYCZY/INNE
U mnie jest te 200GB, niestety, wypluwa błąd (pakiet można włączyć tylko raz), więc nie zaliczam się do promki, bo skorzystałem z innego wariantu promocyjnego neta na start.

Zmieniłem taryfę na "Formułę ". Pakiety w aplikacji się pojawiły. "300GB" włączyłem od razu a "200GB" po doładowaniu 10zl. Teraz w aplikacji pokazuje mi ważność KG -28.07, internet(510GB) - 06.09.
Z regulaminu tego nowego pakietu 200gb wynika że nie trzeba nic doładować żeby go aktywować więc powinien działać od strzała.
Inną kwestią są połączenia wychodzące żeby korzystać z pakietu, przy aktywacji nowego numeru to 10 dni, przy zmianie na formułę to 14 dni więc za 5zł i tak trzeba doładować.
Ale namieszali, niech ktoś sprawdzi kodem czy da się aktywować 200gb na start w innej taryfie niż formuła, ale pewnie to nie zadziała.
Sobie zmodyfikowali promocję że tylko w formule 200gb można uruchomić.
Inną kwestią są połączenia wychodzące żeby korzystać z pakietu, przy aktywacji nowego numeru to 10 dni, przy zmianie na formułę to 14 dni więc za 5zł i tak trzeba doładować.
Ale namieszali, niech ktoś sprawdzi kodem czy da się aktywować 200gb na start w innej taryfie niż formuła, ale pewnie to nie zadziała.
Sobie zmodyfikowali promocję że tylko w formule 200gb można uruchomić.
Ja najpierw (dziś) próbowałem włączyć kodem w odNowie to żądało doładowania. Po zmianie taryfy na Formułę możliwość włączenia pojawiła w apce ale też wola o doładowanie.
Bo pewnie jest tak że promocja działa po staremu, a to z formułą to jak się kupi odpowiedni starter.
Z regulaminu:
Niniejsza Oferta Promocyjna skierowana jest do osób, które w okresie od 01.06.2023 r. do odwołania dokonają Aktywacji Zestawu Startowego Formuła Play na Kartę o wartości 5 zł.
Więc tak to wygląda.
W tej promocji w formule pakiet powinien się aktywować bez doładowania zgodnie z regulaminem:
2.3. Pakiet jest bezpłatny, ważny przez 30 dni kalendarzowych od momentu przyznania pakietu.
Z regulaminu:
Niniejsza Oferta Promocyjna skierowana jest do osób, które w okresie od 01.06.2023 r. do odwołania dokonają Aktywacji Zestawu Startowego Formuła Play na Kartę o wartości 5 zł.
Więc tak to wygląda.
W tej promocji w formule pakiet powinien się aktywować bez doładowania zgodnie z regulaminem:
2.3. Pakiet jest bezpłatny, ważny przez 30 dni kalendarzowych od momentu przyznania pakietu.
"300GB" aktywowało się bez doładowania, tylko "200GB" stawia wymagania.
Pakiet jest bezpłatny w sensie że za niego nie płacimy ale aby go uruchomić musimy wykonać doładowanie, które pozostaje na KG. Ja tak rozumiem ten punkt regulaminu.
Pakiet jest bezpłatny w sensie że za niego nie płacimy ale aby go uruchomić musimy wykonać doładowanie, które pozostaje na KG. Ja tak rozumiem ten punkt regulaminu.
Ciekawe jak kupić Starter z 300GB na start w aplikacji. Niby gdzie on jest? Jak zamówić? To chyba jakiś fejk, bo nawet regulaminów nie ma.
A to dziwne bo regulaminie: https://media-play.pl/binaries/content/ ... 30.06.2023
nie jest określone, w jaki sposób doładowanie ma zostać dokonane. Chyba że po doładowaniu np. kodem doładowującym kupionym w kiosku można włączyć ten pakiet kodem *111*1219*1#.
Niech ktoś napisze jak uzyskać 300GB na start.
nie jest określone, w jaki sposób doładowanie ma zostać dokonane. Chyba że po doładowaniu np. kodem doładowującym kupionym w kiosku można włączyć ten pakiet kodem *111*1219*1#.
Niech ktoś napisze jak uzyskać 300GB na start.
Wystarczy aktywować starter w taryfie Formuła Play na Kartę lub aktywować w innej i zmienić taryfę. Nie trzeba nic doładowywać. Oczywiście aktywować przez Play24.
Właśnie zauważyłem, ze wyszła aktualizacja aplikacji PLAY24. Dodano możliwość zamówienia starteru Formuła na karte z 300GB na 3 miesiące.
Tylko nie mam pojęcia gdzie jest taka opcja. Nie widzę jej.... changelog kłamie?

marcin19883: wyloguj się z apki i pojawi się opcja zamówienia startera (odpłatnie).

@up Gdyby dodali opcję przeniesienia numeru do Play/Fakt Mobile/Virgin Mobile to byłoby fajnie. Dorównywali by możliwością przeniesienia z Orange Free na Kartę
Jak myslicie czy zadziała?
Uruchomię w odnowa pakiet 200gb na miesiac a potem przejdę na formule i wtedy doladuje 5zl na 50dni i wtedy 300gb i znowu 5zl doładowania i wtedy z karty bedzie 4 miesiace internetu?
Uruchomię w odnowa pakiet 200gb na miesiac a potem przejdę na formule i wtedy doladuje 5zl na 50dni i wtedy 300gb i znowu 5zl doładowania i wtedy z karty bedzie 4 miesiace internetu?
marcin19883: jest jak u Vikingów - zamawiasz starter z zakupioną ofertą na pierwszy miesiąc. Bez tego ani rusz.

Czy da się odpalić to 300GB jakimś kodem tak jak 200GB?
Zmieniłem starter odNowa z wyczerpanym 200GB na start na Formułę PLAY na Kartę, doładowałem za 5 zł, konto przedłuzone o 50 dni w P24 nie pojawia się 300GB na 3 m-ce, co robię nie tak?