Użytkownik
kazik20
Pułapka? Zgodnie z regulaminem był przewidziany jeden pakiet promocyjny po wysłaniu odpowiedniego smsa: dla użytkowników kart po 19.09.2019 NL w wersji z MMS, dla użytkowników sprzed 19.09.2019 NL w wersji bez MMS (który jednak nie działa a po reklamacji niektórym narobił zamieszania). Ty postąpiłeś niezgodnie z regulaminem, dostałeś oba pakiety i jeszcze kręcisz nosem?
to TYLKO i wyłącznie jej wina albo niewłaściwe zaprogramowanie systemu ponieważ warunki tej promocji od paragraf 2 pkt.11 dają nam jako PREZENT 7dni starego nolimitu+7GB i TYLKO i wyłącznie to powinniśmy dostać-fakt, że włączono coś innego(31dniowy stary cykliczny nolimit) to albo: jej niekompetencja(dobra nie wiem co włączyć jako PREZENT to włącze to i będzie gitara--ja w swoim przypadku bardziej stawiam na jej niekompetencje, bo na czacie pisała, że system NIE PODSTAWIA tej promocji więc logicznie rozumując postanowiłą ręcznie "naprawić" problem i odpaliła coś co jej się wydawało, że będzie zamiennikiem PREZENTU dla mojej sytuacji i owszem gdybym miał 31dniowy to nawet byłoby na plus dostać 31 zamiast 7dni ale u mnie był 7dniowy i 31dniowy jest zmianą jednoznacznie niekorzystną) albo niewłaściwe zaprogramowanie systemu(niby włącza tą promocję ale zamiast 7 dniowej wersji błędnie robi 31dniową). W obu przypadkach działanie takie nie jest zgodne z warunkami regulaminu opisanymy jednoznacznie w podanych pkt. dotyczących naszej wersji nolimitu(od paragraf 2 pkt.11)!!!zulu144dwa pisze: ↑06 cze 2023, 00:00darekka to nie wina konsultantki. Prezent to nic innego jak darmowa aktywacja starego cyklicznego NL na 31dni. Dzięki konsultantce nie wyzerowało Ci licznika odnowień. Zamiast ganić to powinieneś kupić czekoladę konsultantce na przeprosiny. Masz co prawda NL z odnawianiem co 31 dni ale płacisz mniej a licznik odnowień nie wyzerował się jak po aktywacji SMSem.
Karlos20 w ostatnich dniach aktywowałem kartę z numerem tymczasowym wraz z odległym terminem przeniesienia i bonusy aktywowały się automatycznie po wykonaniu pierwszego połączenia. Najpierw SMS o udanej rejestracji, następnie 2 GB na 1 rok, i na końcu RWK na połączenia.