• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #114887  autor: fistach30
 18 paź 2006, 17:10
Witam
Jestem posiadaczem SE K700i. Telefon ten bardzo mi się podoba. Mogę kupić Benq-Siemensa C81. Zastanawiam się czy ten telefon byłby dla mnie dobrym wyborem. Chodzi mi o to że ma on simlocka na sieć Orange a co za tym idzie Orange menu a ja jeżeli bym się zdecydował musiałbym ściągnąć simlocka ponieważ używam karty plusa. Boję się Benq-siemensa ponieważ Siemens przez ostatnie lata nie cieszył się dużym powodzeniem tzw. był bardzo awaryjny.
Proszę o pomoc!

#114948  autor: Forest
 18 paź 2006, 21:07
Mysle ze za ta cene telefon jest ladnie "wypasiony". Troche brakuje irdy ale teraz prawie kazdy uzywa juz bt :wink: Duzym plusem jest jeszcze wyglad, ale o gustach sie nie gada jak wiadomo :wink: To jest Benq-Siemens a nie sam Siemens ale tez balbym sie go kupic :lol: Z tego co widze na allegro to telefon kosztuje ponad 1400 zl a nawet 1500 zl. Ja wolalbym za ta cene kupic tansza Nokie 6280 :wink:

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB

#114965  autor: MarcinK
 18 paź 2006, 21:50
@body, chyba coś pomyliłeś, C81 nie kosztuje aż tyle, najwyższa cena na allegro to 839 złociszy a średnia około 500 :wink:
mnie on sie bardzo podoba, fakt model podstawowy ale fajny :wink:

#114975  autor: Forest
 18 paź 2006, 22:01
Tankian pisze:body, chyba coś pomyliłeś, C81 nie kosztuje aż tyle, najwyższa cena na allegro to 839 złociszy a średnia około 500 :wink:
Ooops nie kliklem w to co mialem :D Na allegro patrzylem na EF81 :oops:

HTC U12+ Black + Goodram 64GB USH-I U3 95/90MB