W BOKu to pewnie nawet nie mają pojęcia o istnieniu tej promocji

Skoro zainteresowanie nią jest prawie żadne to może nawet ta niewielka pula kodów się nie rozeszła, coś jednak źle działa, bo nie ma żadnej odpowiedzi na sms aktywacyjny a jeśli nie przyszło potwierdzenie zapisu to wątpliwe żeby przyszedł sms z kodem.
Edit.
Tak jak przypuszczałam kontakt z BOKiem to strata czasu. Na pytanie dlaczego nie przychodzi potwierdzenie aktywacji, czy to znaczy, że kody się skończyły konsul arogancko odparł, że tego to on nie wie. Dociśnięty zaczął mi wmawiać, że dostałam odpowiedź "Nieprawidłowe polecenie". W końcu stwierdził, że skoro nie ma potwierdzenia to znaczy, że pula się wyczerpała ale ewidentnie to były jego domysły a nie rzeczowa informacja.
Teraz się dopatrzyłam, że przyszedł sms "Nieprawidłowe polecenie" ale... to była odpowiedź z numeru 8844 na zapis do promocji 4 doładowania i gratis

Niedawno dyskutowaliśmy tu o błędnie działającym liczniku (u mnie pokazywał 1 doładowanie chociaż powinno być zero) dlatego wczoraj wyłączyłam promocję i próbowałam ją włączyć ponownie ale sms START zwracał właśnie Nieprawidłowe polecenie, udało się zapisać dopiero po wysłaniu INFO. Wg konsula odpowiedź z numeru 8844 dotyczyła promocji z Empikiem i oznacza brak kodów, profesjonalna obsługa