Witam!!
Tak jak w temacie. Nie orientuje sie ktos kiedy to nastapi??
Tak jak w temacie. Nie orientuje sie ktos kiedy to nastapi??
Tak przychodza sami Apacze ! ! !Kaczy pisze:Ta... w Plusie jest i cieszy się ogromnym powodzeniem- jeśli chodzi o oglądalność
W niedzielę kilka razy pokazywałem ten telefon- normalnie jak w muzeum :/
Chyba odrobine dramatyzujesz - na pewno E50 nie jest telefonem dla juzia który ma simplusa ale jak najbardziej jest dostępny w biznesowych taryfach. Sprzedaje sie tam niezle bo jest dobra cena 1 zł w taryfie biznes klasa 100. Gorzej jest z modelem E60 ale jego i tak jest jak na lekarstwo w magazynach.Kaczy pisze:Tak działają reklamy.
Ludzie się napatrzyli na telefon w TV i teraz chcieliby go zobaczyć na żywo. Jednak na razie nie widziałem osoby szczerze zainteresowanej kupnem. Może odstrasza ich cena.
O tak takich biznesmenów jest wielu. Zresztą teraz na każdym kroku można spotkać "pseudo"biznesmena.Kaczy pisze:Ja mówię to na swoim przykładzie. Przychodzą tacy "niby biznesmeni" i myślą, że jak sobie wezmą abonament za 30 zł to będę go mieli za zeta
Jak na razie przez 2 tyg. nie poszła ani jedna E50`tka.
Interesy ? ? ? Nie rozumiem. Po prostu chodzi o to że w pewnym momencie staje się to irytujące gdy po raz setny jednego dnia dajesz do macania ten sam telefon innej osobie.Marcin pisze:A co w tym zlego ,że ludzie przychodzą sobie oglądać telefon.Tak samo bylo z motorolą v3 na początku.Ciekaw jestem jakie wy robicie interesy,że tak krytykujecie
Cubus1981-o ile się nie myle to ty to napisaleś?Cubus1981 pisze:O tak takich biznesmenów jest wielu. Zresztą teraz na każdym kroku można spotkać "pseudo"biznesmena.
Cubus1981-o ile się nie myle to ty to napisaleś?Cubus1981 pisze:O tak takich biznesmenów jest wielu. Zresztą teraz na każdym kroku można spotkać "pseudo"biznesmena.
Tacy są najlepsi, ale po co facetwoi kóy ma stragan na rynku taki telefonKaczy pisze:Ja mówię to na swoim przykładzie. Przychodzą tacy "niby biznesmeni" i myślą, że jak sobie wezmą abonament za 30 zł to będę go mieli za zeta
Jak na razie przez 2 tyg. nie poszła ani jedna E50`tka.
No znam to z autopsji.Cubus1981 pisze:Interesy ? ? ? Nie rozumiem. Po prostu chodzi o to że w pewnym momencie staje się to irytujące gdy po raz setny jednego dnia dajesz do macania ten sam telefon innej osobie.Marcin pisze:A co w tym zlego ,że ludzie przychodzą sobie oglądać telefon.Tak samo bylo z motorolą v3 na początku.Ciekaw jestem jakie wy robicie interesy,że tak krytykujecie