kin nie zrozumieliśmy się i widze, że nie czytasz wszystkich postów w temacie...
Mój 1 post:
Wcale tak nie jest... Aby ściągnąć zdjęcia z telefonu musisz je przenieść na karte i wtedy wyciągnąć po podłączeniu telefonu. Jeżeli tak Ci nie pasuje, to musisz wgrać oprogramowanie z załączonej płytki (PCSuit) i dopiero wtedy będziesz miał możliwość zaglądania do pamięć telefonu, też miałem ten problem, a raczej dylemat dlaczego tak sie dzieje
Wyraźnie napisałem o przeniesieniu plików z telefonu na karte i można sprawe załatwić bez wgrywania oprogramowania...
Mój 2 post:
Tak więc wystarczy je przenieść lub zainstalować oprogramowanie i po problemie.
Powtórzyłem...
Mój 3 post:
Takiego dostępu nie ma przez sam kabel...
Zdanie wyrwane z kontekstu, ale...
...tu mnie nie przekonasz, nie ma dostępu to pamięci wewnętrznej przez sam kabel, aby się od niej dostać musisz użyć PCsuite... I tak jak wcześniej napisałem, wystarczy przenieść wszystko na karte, jednak gdy jest ona zapełniona mija sie to z celem, bo trzeba coś na chwile wyrzucić, zeby zrobić miejsce, po czym znów przenieść na karte, co zajmuje tylko cenny czas... Dlatego w takich sytuacjach przydaje się oprogramowanie z płytki...
Tak więc ja się nie pomylilem w żadnym poście, tylko wystarczyło przeczytać wszystko od początku