• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 2 z 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

#114819  autor: pvd
 18 paź 2006, 10:51
a mi sie podoba, choc glownie dzwonie wieczorem

#114845  autor: mistall
 18 paź 2006, 14:02
[quote="Marcin"]i tak jest to lipna propozycja zwarzywszy na to ,że poprzednia oferta byla o 80minut większa pakietowo.[/quo

w ogole mogliby operatorzy uruchomic usluge free-paid :P...ale czy bylaby dobrej jakosci wowczas? za te pieniadze, ktore place, to usluge mam bardzo dobra ;)

mistall

#114889  autor: Marcin
 18 paź 2006, 17:43
Mogliby wprowadzić taką usluge coś na zasadzie czasowstrzymywacza.
Placisz za polączenie 1zl i gadasz ile chcesz nawet przez 130minut. Tak kiedys bylo w szwecji.

#114897  autor: orB
 18 paź 2006, 18:00
Mogliby, ale wtedy chyba sieć by padła w jeden dzień ;)

A te 100 minut to wcale nie tak dużo, trzeba naprawdę oszczędzać żeby starczyło na miesiąc. Wolałem 180 minut ale popołudniu. Już dawno bym zmienił sieć, ale jak na złość około 90% osób z którymi utrzymuję kontakt jest w Plusie :(

#114901  autor: Marcin
 18 paź 2006, 18:19
Nic nie rozumiem ,czemu w Polsce sieci "padają" a w innych krajach np.w Szwecji ,Niemczech nie :smt017 .Tam te uslugi są już od dawna wprowadzone i ludzie tak dzwonią od świtu do nocy

#114906  autor: Irek
 18 paź 2006, 18:49
Marcin pisze:Tam te uslugi są już od dawna wprowadzone i ludzie tak dzwonią od świtu do nocy
Możesz przytoczyć przykłady.... jaka sieć jaka oferta itp. :?:

"And one more thing..."

#114909  autor: Marcin
 18 paź 2006, 19:02
w niemczech jest oferta ,że placisz za polączenie okolo 0,60 euro i dzwonisz do bulu.Nie wiem jaka to jest sieć.Natomiast jak bylem 4 lata temu w Szwecji to wyglądalo to też podobnie placili w przeliczniu na nasze 1zl za cale polączenie i rozmawialeś ile chcialeś.Rozmawialem ostatnio z kumplem który siedzi w szwecji i mówil,że nadal to jest.Oferty nie znam.

#114932  autor: Irek
 18 paź 2006, 20:20
Marcin pisze:w niemczech jest oferta ,że placisz za polączenie okolo 0,60 euro i dzwonisz do bulu.Nie wiem jaka to jest sieć.
No to dosyć dobra oferta, na ich zarobki oczywiście. Jestem ciekawy jak była ułozona taka taryfa, a co w przypadku jak ktoś chciał zadzwonić i rozmawiać tylko minutę? Hm... chyba będę zaraz kopać w niemieckich sieciach. Aha to była oferta prepaid czy postpaid?
Marcin pisze:Natomiast jak bylem 4 lata temu w Szwecji to wyglądalo to też podobnie placili w przeliczniu na nasze 1zl za cale polączenie i rozmawialeś ile chcialeś.Rozmawialem ostatnio z kumplem który siedzi w szwecji i mówil,że nadal to jest.Oferty nie znam.
Kurcze dobrze by było jak by ci kumpel podesłał chociaż nazwę sieci.

"And one more thing..."

#114938  autor: Marcin
 18 paź 2006, 20:34
Jak sie odezwie to się go zapytam jaka to sieć.A co do tej za 0,60 to byla w abonamęcie.Ile czasu nie dzwonileś placileś 0,60 euro nawet jak to by bylo 10sec.

#114953  autor: Irek
 18 paź 2006, 21:32
Marcin pisze:Ile czasu nie dzwonileś placileś 0,60 euro nawet jak to by bylo 10sec.
e to nic ciekaweo myślałem, że jakiś prepaid, ale i tak dzięki za info ;)

"And one more thing..."

#114967  autor: oprych
 18 paź 2006, 21:54
mistall, a co tu do rzeczy mają reklamy? Czy reklamy np oange go tez wyglądają na młodzieżowe? Oferty plusa jak dla mnei są nie śmieszne tylko uż tragiczne, do tego ten kaberet Mumio, któremu już bbrak pomyslu i teraz jeszcze ten "czasowstrzymywacz". A co do 5 groszy przez cała dobę myśle, że robiąc to nie mysleli zbytnio o udogodnienu dla użytkowników lecz o tym, aby siec nie była kompletnie zapchana

..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...

#115064  autor: mistall
 19 paź 2006, 10:36
....no jesli chodzi o zabawnosc reklam plusa to tu dyskusja rzeczywiscie nie ma sensu, bo rzecz jest gustu...dla mnie sa zabawne, dla ciebie nie...i w porzadku, tak byc moze ;). ale jesli sobie popatrzysz na co poniektorych operatorow, to zobaczysz, ze slownictwo jakiego sie uzywa podczas "rekrutacji" nowych uytkownikow wola o pomste do nieba. "ello zią" ;)

mistall

#115128  autor: martins
 19 paź 2006, 16:12
D@rio pisze:szkoda tylko że coś ostatnio sieć radiowa Plus'a nie idzie współmiernie z rozwojem użytkowników. Mówię oczywiście o sieci GSM. Bo jeśli chodzi o sieć UMTS to taaaaa, ta to jak najbardziej - tyle że narazie, kto z tego korzysta? Nieliczni..
Ja korzystam :) Tylko Plus ma zasieg UMTS w Gliwicach, o dziwo bardzo dobry. Bo zasieg mam nawet w piwnicy. W pracy rowniez.
Wiec i pakiecik 100 min sie przydaje na video rozmowe :) Bo na szczescie koszt takiej rozmowy to koszt rozmowy zwyklej. Jak na razie do grudnia, a czy potem bedzie drozej to nie wiem.

Ale chcialbym zeby juz ERA wkoncu ruszyla lepiej z tym UMTSem, bo tak musze karty zmieniać :(

Jesli chodzi o UMTS to najwiecej osob moze z niego skorzystac w Plusie. Gdybym mial pewnosc ze sie simplus pewnego dnia nie rozleci to bym zabral do niego numer i bym mial spokoj.

#115245  autor: oprych
 19 paź 2006, 20:38
mistall, racja rzecz gustu, ja np. nigdy nei trawiłem reklam popa. Zarówno tych z zetafonem, jak i tych ze studentami i z przed dwóch rok z "dyrektorem" ustalającym ceny. TE słownictwo, taki niby młodzieżowe, a tak mocno sztuczne, wiesz chyba o co mi chodzi, zresztą tak samo jak młodzież z tych reklam "Fajnie, co? "

#115315  autor: babeo
 19 paź 2006, 22:47
oprych, a pamiętasz "grosz do groszą, aż będzie kokosza" to było tak żałosne, że aż nawet śmieszne :D

#115317  autor: oprych
 19 paź 2006, 22:49
babeo83, A mnie ta reklama się nawet podobała, napewno nie była tak żałosna jak wszystkie typu "POP fajnie" No tak to jest z gustami.

#115321  autor: babeo
 19 paź 2006, 22:53
oprych, jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje. Ja do tej reklamy z kokoszą, to mam specjalny sentyment bo to było akurat jak skończyła mi się dwóletnia umowa w Mix Idea i przeszedłem do Popa i wpadłem w WIR smsów za 1 gr (wtedy jeszcze w pakietach 100sms/1zł). Znając jednak Twoje zamiłowanie do pisana smsów to pewnie wiesz o czym mówię i czym jest prawdziwa smsowa wolność :-D

#115327  autor: oprych
 19 paź 2006, 23:00
Tak, wiem też wtedy miałem numer Idei i kupywałem od razu np. po trzy pakiety, aby ich cały czas nie sprawdzać ich stanu :wink: I jakoś o dziwo za czasu idei nikt nie buntował się, że musi za pierwszy płacić 6zł. w tym 5zł. pustej opłaty aktywacyjnej, a co by było, gdyby teraz to zrobił orange :roll:

#115330  autor: babeo
 19 paź 2006, 23:02
A pytanie drugie: kto by się o to najbardzien oburzał :?: wcale nie użytkownicy Orange tylko Tak Takowcy :smt005

#115332  autor: oprych
 19 paź 2006, 23:03
No tak w końcu tak długo nei mieli smsów po groszu i cały czas pocieszali się, ze przecież ich pakiety nie przepadają jak to w Orange, choc mało kto wspominał, że pakiety w orange też się sumują jeśli wykupimy koljeny 29 dnia ważności poprzedniego

• Strona 2 z 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5