Potwierdzam o tyle, że na wysłane smsy nic nie odpisało, na załatwione paczki z konsultantem przyszły migiem komunikaty. Czy system ponownie sprawny sprawdzę po północy.
- Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum:
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.
Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
Jakie koszty? Połączenie jest z uzbieranych minut.Nabuchodonozor pisze: ↑21 kwie 2023, 13:26Dzwoniąc na infolinię też trzeba ponieść koszty połączenia.
@matjas12
Nie.
Jeśli dzwonisz z Faktu lub Play lub RBM, pobiera opłatę z konta głównego. Jeśli nie chcesz płacić, trzeba dzwonić spoza Playa.
Nie.
Jeśli dzwonisz z Faktu lub Play lub RBM, pobiera opłatę z konta głównego. Jeśli nie chcesz płacić, trzeba dzwonić spoza Playa.
Dzwoniłem z Faktu i z konta nie pobrało, tylko z uzbieranych minut.babciagienia1p pisze: ↑21 kwie 2023, 18:36@matjas12
Nie.
@matjas12
Hmmm.... Może coś się zmieniło. Dzwoniłam jakiś rok temu i pobrało opłatę. W regulaminie - pkt.VI tabela nr 7 - też jest zapis o opłacie.
https://ocdn.eu/aops/Faktmobile/Cennik- ... .2023r.pdf
Hmmm.... Może coś się zmieniło. Dzwoniłam jakiś rok temu i pobrało opłatę. W regulaminie - pkt.VI tabela nr 7 - też jest zapis o opłacie.
https://ocdn.eu/aops/Faktmobile/Cennik- ... .2023r.pdf
Nie wszyscy mają uzbierane minuty. W każdym bądź razie połączenie z BOK zmniejsza pulę minut lub pieniędzy.
Ja myślę, że oni pewne zapisy regulaminu traktują...hmm...mocno uznaniowo a nawet politycznie-biznesowo, vide: sumowaniebabciagienia1p pisze: ↑21 kwie 2023, 19:10Może coś się zmieniło. Dzwoniłam jakiś rok temu i pobrało opłatę. W regulaminie - pkt.VI tabela nr 7 - też jest zapis o opłacie.

ps. Jest już kod na 50 MB na jutro od blacQ1 jakby ktoś nie zauważył
viewtopic.php?f=76&t=82383&sid=4b39ace9 ... 5#p1148237
Jest stawka jak za połączenie głosowe krajowe, a więc z pakietów pobiera. Przez 5 lat w fakcie jedynie parę razy urywało mi opłaty za sms z dołączonymi obrazkami z reklamą gry, czyli mms, których o tym trzeba pamiętać nie ma w kodach z gazet.babciagienia1p pisze: ↑21 kwie 2023, 18:36@matjas12
Nie.
juz dziala, przeszlo wszystkie 14 numerow
Kod UDZV na 50 MB wysłany godzinę temu.
Sytuacja jak wczoraj i przedwczoraj. Też trzeba będzie czekać w niepewności do późnego wieczora? Dzisiaj czy jutro? Jeśli MB wrócą dopiero w niedzielę, to znowu trochę zsumowanych się wyczyści.
Zbliża się koniec miesiąca. Może chcą rozwiązać rezerwy na uzbierane bonusy, a może trzeba upiększyć bilans przed jakąś transakcją lub kredytem? Rezerwy pewnie są zawiązane w cenach cennikowych.
PS.
@matek457 zlituj się. Zmień nick. Używany przez Ciebie może prowadzić do wielu nieporozumień na tym forum.
Sytuacja jak wczoraj i przedwczoraj. Też trzeba będzie czekać w niepewności do późnego wieczora? Dzisiaj czy jutro? Jeśli MB wrócą dopiero w niedzielę, to znowu trochę zsumowanych się wyczyści.
Zbliża się koniec miesiąca. Może chcą rozwiązać rezerwy na uzbierane bonusy, a może trzeba upiększyć bilans przed jakąś transakcją lub kredytem? Rezerwy pewnie są zawiązane w cenach cennikowych.
PS.
@matek457 zlituj się. Zmień nick. Używany przez Ciebie może prowadzić do wielu nieporozumień na tym forum.
Babcia mam to samo będą konsultanci na forum to aktywują pakiety
Chyba przez minutę, bo u mnie 14 esów w czwartek, 10 esów w piątek - oczywiście bez odzewu. Dzisiaj nie czekałem - zaraz po 7.00 zgłoszenie na czacie. Chyba inni też, bo od razu była kolejka. Przyszły esy "nr 2", czyli od Play. Esa "Benefit zlecony...." od 4949 nie było.matek457 pisze:juz dziala, przeszlo wszystkie 14 numerow
I znowu brak odzewu przez nr 4949. Kod na MB udało się aktywować przez czat i trwało to około 7 minut.
Dobra, łapcie szablon do kontaktu na czacie. 
Witam. Proszę o aktywację kodu "UDZV" na dwóch moich numerach: AAA-BBB-CCC i DDD-EEE-FFF.

Witam. Proszę o aktywację kodu "UDZV" na dwóch moich numerach: AAA-BBB-CCC i DDD-EEE-FFF.
Ciekawa sytuacja, są 3 możliwe opcje:
- awaria
- zmiana regulaminów tak że aktywacja kodów tylko przez konsula
- wycofanie darmowych kodów
Poczekamy, zobaczymy
- awaria
- zmiana regulaminów tak że aktywacja kodów tylko przez konsula
- wycofanie darmowych kodów
Poczekamy, zobaczymy
Nie szkoda Wam czasu na tę dziecinadę. Póki działały smsy pod 4949, to jeszcze miało to jakiś sens. Tracić czas na kontakt z BOK dla jałmużny od Fakt? Przyznajcie się , kto tu kupuje tę gazetę, bo chyba do takich osób była skierowana ta oferta. Pakiet 50 min, 50 sms i 250 MB kosztuje 3 zł. Może właśnie przez osoby nie mające umiaru, nadużywające zasad zdrowego rozsądku (kilkanaście kart) wyłączyli tę usługę przez sms.
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2023, 09:23 przez Nabuchodonozor, łącznie zmieniany 1 raz.
Moim zdaniem nie masz racji, kto co robi ze swoimi numerami to jego prywatna sprawa.
Skoro regulamin się nie zmienił to powinno to działać jak jeszcze do niedawna działało.
A jak Play ma z tym problem to niech zakomunikuje że kończą promocję darmowe kody czy jak to się tam nazywa i tyle.
I nie ma co zrzucać na kogoś że zamkną bo ludzie to nadużywają. Podwyżki w każdej sieci są faktem, a fakt się jeszcze trzyma na starych cenach więc różnie może być.
Nawet jeśli by wycofali te kody to oferta i tak jest atrakcyjna, chyba że podniosą ceny to trzeba by się zastanowić.
W jednym się zgadzam że jeśli kody tylko przez konsula miały by być to przynajmniej dla mnie jest to bez sensu i strata czasu.
Skoro regulamin się nie zmienił to powinno to działać jak jeszcze do niedawna działało.
A jak Play ma z tym problem to niech zakomunikuje że kończą promocję darmowe kody czy jak to się tam nazywa i tyle.
I nie ma co zrzucać na kogoś że zamkną bo ludzie to nadużywają. Podwyżki w każdej sieci są faktem, a fakt się jeszcze trzyma na starych cenach więc różnie może być.
Nawet jeśli by wycofali te kody to oferta i tak jest atrakcyjna, chyba że podniosą ceny to trzeba by się zastanowić.
W jednym się zgadzam że jeśli kody tylko przez konsula miały by być to przynajmniej dla mnie jest to bez sensu i strata czasu.
Napisałem, nie zrozumiałeś sensu mojej wypowiedzi, że oferta jest skierowana do osób czytających gazetę Fakt, a nie cebulaków z 15 numerami biorących kody z neta. I właśnie aktywacja przez BOK jest bez sensu 

Zrozumiałem tylko że przez tyle lat działało jak działało w sensie że każdy mógł skorzystać i nikomu to nie przeszkadzało.
Dla mnie sprawa jest prosta Play powinien się jasno określić co dalej i tyle, albo naprawić albo wycofać.
Dla mnie sprawa jest prosta Play powinien się jasno określić co dalej i tyle, albo naprawić albo wycofać.