Też mam to samo, kod wbity 15min temu na 2 numerach i do tej pory cisza.

Chyba nie w smak Playowi ta promocja.
Może jeszcze niech Fakt/Play dopisze do regulaminu, że procedura aktywacji pakietu wymaga regularnych kontaktów z biurem obsługi klienta. Dziwne, że to co konsultant z biura może zrobić w kilka minut, to samo co jeszcze w ubiegłym roku działało bez większych problemów, to dzisiaj - porażka, kompromitacja i wstyd.CAPPUCCINO pisze: ↑20 kwie 2023, 11:35Napiszcie na czacie PLAY24 to aktywują te 10 minut z gazety. Od momentu zgłoszenia do aktywacji mineło kilka minut.
U mnie pierwszy kontakt z BOK przyniósł aktywację na pięciu numerach. Prosiłem o określone 5, bo z dwóch innych wysłałem tylko testowo kod, ale konsul coś pokęcił i czatowałem drugi raz. Pakiet został aktywowany tam gdzie chciałem, esemesy przyszły w kilka minut - chociaż bez ładu, składu - w kolejności jak popadnie. Na jednym numerze celowo czekam i wysyłam kod co godzinę, aby zobaczyć czy w końcu wejdzie z automatu. Póki co utwierdzam się w przekonaniu, że Play robi to celowo - przecież po kontakcie z BOK nikomu nie odmawia aktywacji, więc jak złożyć reklamację?blacQ1 pisze: ↑20 kwie 2023, 12:44Pisałem na czacie Play24 konsultant mówł iż umnie jest już pakiet aktywny lecz po wysłaniu tylu smsów on się aktywuje lub może i nie przez ponad godzinę wysyłać jeszcze smsy zwrotne wszystkie nie przyszły czekam pozdrawiam
Ps . Chciałem napisać zgłoszenię to konsultant powiedział iż nie ma takiej potrzeby![]()
Wybacz @abrams, ale tę "awarię" to oni mają zaplanowaną jako skok na kasę - sprawdzają ilu ludzi się wystraszy i w trosce o zachomikowane minuty zacznie ładować płatne pakiety
Też tak uważam, chociaż właśnie te gazetowe kody są jak magnes. Pisząc o "wrzodzie w ofercie" mam na myśli wyłącznie atrakcyjność tej taryfy wraz z dodatkami (będące solą w fioletowym oku). Od roku obserwujemy jak Play sukcesywnie demoluje własne taryfy. Z końcem roku zakończył żywot RBM, a jego "truchło" też pewnie długo nie poleży. Play nie jest zainteresowany w rozwijaniu tanich usług i niszowych ofert, bo najlepiej mu wychodzi wciskanie do wszystkiego "SOLO-Xcośtam". Jestem głęboko przekonany, że szefostwo Play widziałoby FM jako "Play 3.0" (parafrazując los jaki spotkał RBM).