@wojkor, A karta oryginalna czerwona, czy biała Playowa? 

Białystok, salon Play Galeria Jurowiecka. Tam próbowałem przenieść numer na kartę do Fakt, nie ma kart. Do Play na prepaid też nie mają kart, tylko "abonamentowe" są dostępne cały czasbabciagienia1p pisze: ↑11 kwie 2023, 22:27
Już od około roku była możliwość konfigurowania ogólnych kart Playa do dowolnej taryfy startowej (Play, RBM, Fakt), tylko w salonach stosują wysublimowaną sztukę uników przy przenosinach. Zazwyczaj można było tylko do Playa.
Czyli, dla ostatecznego upewnienia się: jeżeli mam dużo środków, ale przewiduję, że nie będę mógł w danym tygodniu ich przedłużyć, to ten pakiet za 3 zł (*111*800*1, tak?) zrobi mi to i będę mógł przedłużać w kolejnych tygodniach, a po 31 dniach odejmie mi od tego tę drobną porcję minut MB otrzymaną za 3 zł?
Na kolejne tygodnie na pewno nie przechodzi. Natomiast na wykorzystanie poniedziałkowego masz poniedziałek, wtorek i środę, czwartkowego: czwartek i piątek, a sobotniego sobotę (z dokładnością do osobliwości tego, co się dzieje w niedzielę).Kriss13 pisze: ↑15 kwie 2023, 20:07Witam ,ja mam takie pytanie o kody ,wychodzą 3 razy w tygodniu ,wiadomo ,,Czy jeśli kodu nie wykorzystam w danym dzień ,czy np..dzisiaj mb..Za tydzień ,dwa ten kod mogę wykorzystać , czy na SMS ,jak również minuty w innym czasie ? Można ? Proszę o podpowiedź ? I jeszcze jedno ,czytam o kodach zapasowych ? Czyli jakie ,gdze one są ? Czy dla wszystkich dostępne ,czy dla wybranych tylko ,,dziękuję za odpowiedź z góry![]()