Dokładnie tak jak pisze Darekka, co innego planowali a co innego wyszło

Zamiast napisać prosto, że promocja jest dostępna dla numerów aktywowanych/przeniesionych/zmigrowanych w okresie od 29.03. do 30.06. stworzyli jakiegoś połamańca doklejając pkt. 11, którego pewnie nawet autor nie rozumie.
Krąg uprawnionych do bonusu podaje się zazwyczaj na początku regulaminu i jest to ujęte w pkt. 2, który stanowi, że do promocji kwalifikuje się każdy kto w okresie promocji wyśle smsa TAK na nr 814. Moim zdaniem pkt. 11 odnosi się do warunków korzystania z już przyznanego bonusu (warunek ważności konta na połączenia wychodzące) a nie samego prawa do aktywacji tego bonusu.
Wg Zulu144dwa ten punkt definiuje uprawnionych, świadczyć ma o tym magiczne słówko "OD" w połączeniu z nieprecyzyjnym "posiadaniem aktywnego konta na połączenia wychodzące". Dla mnie takie sformułowanie to bzdura, bo to by znaczyło, że wykluczeni są tylko dotychczasowi klienci, którzy.. mają konto w okresie aktywnym. Przykładowo przed 29.03. jestem w okresie pasywnym, po 29.03. odblokowuję połączenia wychodzące, wysyłam smsa TAK i spełniam warunek: "Korzystanie z bonusu jest możliwe tylko w przypadku posiadania aktywnego konta na połączenia wychodzące OD dnia aktywacji promocji do 30.06.2023r."