Za takie pieniadze raczej nie kupisz telefonu, który bedzie miał dobry odtwarzacz... Z taka kasą wołałbym kupic zwykły telefon (do 100 zł) a za reszte kupic dobry odtwarzacz Sony, Philipsa czy Samsunga z nizszej półki, ale grajacy bardzo przyzwoicie. Ale jeżeli już tak bardzo chcesz mieć wszystko w jednym, to oczywiście Nokia 6230 jest dość dobra propozycja, telefon znam dobrze, bo miała go moja przyjaciółka i czesto miałem okazje się nim "bawić". Motorole odradzam na starcie, wszystko na jej temat napisałem już w temacie obok. 6600 to dobry telefon, ale z odtwarzaczem mp3 ma niewiele wspólnego. Moge polecic jeszcze Nokie 3300, która ma troszke lepszy odtwarzacz od 6230, jednak nie jest pozbawiona wad. Sam fakt, że jest to telefon muzyczny idzie jej na plus, bardzo oryginalny design, świetna obsługa, proste i bardzo ładne menu. Na allegro można jeszcze spotkać nówki za około 350 zł, wiec jeżeli tel. byłby rzeczywiście nowy, to nie miałbym wiekszych obaw. Sam byłem użytkowninikem tego modelu przez około rok. Najgorsze w tym tel. to oczywiście wyświetlacz (tylko 4092 k), ale nie przeszkadza w użytkowaniu. Sam model jest już dośc stary, ale tak jak napisałem, do dość dobry sprzęt. Jeżeli masz jakieś pytania na jego temat, to pisz na PW, chętnie odpowiem