lukjac pisze: ↑07 mar 2023, 21:59
...
Po jakimś czasie Orange będzie wiedział jak to wpływa na działanie sieci mobilnej, na jej obiążenie no i na zachowanie klientów. Jak będzie zbyt duża popularność to i pewnie po jakimś czasie niezbędne będą modyfikacje. ...
...
Myślę iż do 200-300GB nie będzie interwencji... w końcu 150GB masz jako starter

Prościej gdyby w ofercie zaszyto limity prędkości np. FUP 1Mb/s do końca trwania pakietu po X GB. Na dziś 4 karty mogą kopiować Internet
Orange ma kilka fajnych promocji gdzie masz określoną liczbę GB czy prędkość, a cena wyjdzie ta sama

Takie oferty są bezpieczniejsze dla obu stron. Pamiętamy żenujące tłumaczenie Orange, dziecko wysyłało SMS... korzystało z tego co zakupiło - wpis na telepolis swego czasu.
Licząc dodatkowe karty jako @ dla 4 kart. Z ich oferty można dobrać Flex 30/30GB + 3x IMO 10/10GB/1Mb + opcja nocki 4,99zł. (00-08)
I nadal mamy 60zł...
IC_Current pisze: ↑07 mar 2023, 17:47
@f0ku5
...
Ja np rozważam teraz właśnie pakiet za 80 dych. Jedną kartę do telefonu, drugą żonie, trzecią i czwartą dzieciom. Żona i dzieci mają dual SIM więc dodatkowo pakiet minut i SMS w Virgin za 9zł lub inny no limit do max 15zł za rozmowy i SMS (wiele tego). Tym sposobem mam CZTERY prawdziwe nolimity na rozmowy, SMS i Internet w cenie maksymalnie 31zł za osobę. ...
...
Przeliczę Ci, mobile viking na PLAY, GB się kumulują i można je przekazać innej osobie... ok, 100zł, ale nie latasz z dualsim, każdy ma pełen nolimit, zarządzasz Ty w 1 aplikacji.
Ewentualnie:
Plush składanka 4 numerów z rabatem za każdy kolejny, szt. po 20zł...
Nju 2x abo 29+9...