Do tej pory korzystałem z bonusów za przeniesienie oraz darmowego internetu z różnych promocji. Nie jestem na bieżąco z ofertami, a widzę, że eldorado na bonusy się kończy. Dlatego czas pomyśleć o ofertach, które zaspokoją moje oczekiwania.
Mam telefon z dual simem, więc dopuszczam możliwość rozdzielenia usług na dwie karty.
Obojętne mi jest, czy będzie to karta, abonament czy mix.
Aktualnie na internet wykańczam ostatnie bonusy w Orange. Do rozmów mam nju mobile opcja dzienna i ta opcja sprawdza się u mnie świetnie. Doładowuję za 30zł raz na pół roku. Sieć mogę w każdej chwili zmienić, nie jest to problemem. Nie jest to też problem zrezygnować z jednej karty.
Czego potrzebuję:

internet raczej nie przekraczam 10GB miesięcznie, dlatego też lejki itp. mnie nie interesują. Załóżmy między 5 a 10GB. Zawsze mogę wspomóc się kartą Fakt Mobile z darmowym internetem za kody z gazety i przeczekać do następnego miesiąca.

rozmowy nie jest mi potrzebny no limit, ponieważ używam głównie komunikatorów. Myślę, że 100-200 minut miesięcznie wystarczy (obowiązkowo wliczając w to stacjonarne)

sms do 10 miesięcznie

mms nie używam, zdjęcia przesyłam przez komunikatory
Nie podaję przedziału cenowego - wiadomo, że chcę jak najtaniej. Obecnie wydaję na telefon 30zł na pół roku. Jeśli chodzi o inne usługi to mam jeszcze Orange Love 4w1 i tam mógłbym dołączyć swój numer z nju i zrezygnować z drugiej karty.