Użytkownik
Ranga
Zapalony dyskutant
Zgadzam się, ALE
Na 100% Play, ale Samsung zawsze wspiera wszystkich operatorów więc w Plusie i TM też powinno działać. W razie kłopotów poproś BOK o ręczną aktywację usługi, telefon nie jest oficjalnie wspierany więc aktywacja może nie nastąpić automatycznie.Szynk44 pisze: ↑19 lut 2023, 15:13Czy mamy tu jakiś użytkowników Samsunga z serii M (najlepiej M23 5G bo ten model mnie interesuje). Udało mi się wyjść z umowy z Orange i jestem na etapie wyboru telefonu i operatora który będzie bezproblemowo zapewniał Wifi Calling, według strony wificalling-volte.pl M23 5G działa w każdej sieci, żadna natomiast nie oferuje go w sprzedaży w związku z czym telefon nie jest oficjalnie wspierany. Walczyłem trochę z działaniem Wifi Calling w Orange i wiem, że telefony spoza ich złotej listy mają problemy z działaniem tych usług. Akurat ten model do mnie mocno przemawia ceną i tym, że po prostu lubie Samsungi ale chciałbym wiedzieć czy ktoś z Was posiada ten model i może się pochwalić działającym bez fikołków Wifi Calling w któreś z sieci?
Tak jest jeszcze wczoraj nie działało ale dziś już pięknie bynajmniej w Krakowie nie zrzuca już do 3/2G.To samo VoLTE i VoWiFi na galaxy s21+ nie brandowanym działają bez zarzutu w plushu.kacperek_z pisze: ↑20 lut 2023, 12:11Dziś zauważyłem, że Plus uruchomił obsługę USSD i MMS po VoLTE/VoWiFi.
W takim razie ostatnim operatorem bez działającego USSD po IMS jest Orange.
Od miesiąca działało w ramach testów, byłem jednym z testerów abonamentowych.Dziś zauważyłem, że Plus uruchomił obsługę USSD i MMS po VoLTE/VoWiFi.
Kto odpalił na początku - ten ma.szuwar1978: w lajt mobile nie odpalisz IMSa. Wycofali się przy błędnej konfiguracji tych opcji (Plus zagalopował się i odpalił IMSa z błędem), które powodowały brak możliwości nawiązania połączenia głosowego. VoWiFi i VoLTE poprawnie działa wyłącznie w głównym Plusie.
kacperek_z pisze: ↑20 lut 2023, 12:11Dziś zauważyłem, że Plus uruchomił obsługę USSD i MMS po VoLTE/VoWiFi.
W takim razie ostatnim operatorem bez działającego USSD po IMS jest Orange.