Michuuuu pisze: ↑30 gru 2022, 21:32
Potężne zmiany, nowości już w bazie, a czy szybko tego to nie wiem

.
Co do testów na GSM, musiałeś się pewnie naczekać, aż zrobić speedtest

.
Dzieny!
Jak również wielkie dzieny @Pawrzes, bo zakładam że Ty jesteś tą dobrą duszą, za uzupełnienie brakujących, niezebranych sektorów 2G/3G
Co do speedtestu na EDGE, to jeszcze nie tak strasznie. Najgorzej jak się nie zapisuje wynik na serwerze, bo upload za słaby.
maniek357 pisze:
Puchły mi pierwszy raz złapało zaraz za Zabłudowem (okolice Ochremowicz) - dosłownie na 5 sekund. Potem wskoczyły w Żywkowie i ładnie trzymały aż do ronda w Trześciance. Dalej faktycznie Saki. No poczekamy jak tam docelowe konfiguracje poustawiają - gorzej nie będzie

Jeszcze pół roku temu w Olszance potrafił wpaść RK - teraz cały odcinek Zabłudów - Trześcianka na zasięgu własnym.
Od tej strony, to nie dziwne. Ja badałem od drugiej strony, od Narwi. Widać gdy telefon posmakuje Saków, to nie odpuści tak łatwo
Ale fakt, w Żywkowie miałem -102dBm vs -104dBm — Saki vs Puchły, a jadąc z Zabłudowa, to teraz Puchły właśnie są kolejną stacją.
Stacewicze 3 dz. nr 12/1 , gm. Wyszki, podlaskie, BIS4465, {
poprzednio foto} —
NOWOŚĆ
Moja pierwsza zamiejska stacja z 5G od nowości.
▸ n2100+LTE-2CA

▸ LTE1800+2100+800

▸ U900

▸ G900

Hajnówka, ul. Szosa Kleszczelowska 35 - teren wysypiska ZZO PUK, gm. Hajnówka, podlaskie, HAJ3303, {
poprzednio foto} —
nie działa
Kamilx pisze: ↑26 lis 2022, 19:18
W poniedziałek byłem w tej okolicy. Wieża już stoi wraz z antenami. Wysokość ok. 60 metrów. Na razie brak pomiarów. Niestety, nie miałem okazji zrobienia zdjęć tej wieży.
Dzieny za cynk; jest okazała 🥲
Bielsk Podlaski ul. M.Kopernika 5 - wieża SLR Emitel, gm. Bielsk Podlaski, podlaskie, BIS3301 —

5G
Choroszcz ul. Sienkiewicza 25A - komin ZECWiK, gm. Choroszcz, podlaskie, BIA3313 —

5G
I teraz prośba zasadnicza: czy znalazł by się ktoś zwinny i gibki, mogący sposobem, za raz poprawić w bazie cały, podlaski, zmieniony TAC ze 199 na 198? Czy jednak konieczne jest by zweryfikować na miejscu wszystkie stacje?
BIS3301, Bielsk Podlaski ul. M.Kopernika 5 - wieża Stacji Linii Radiowych Emitel
BIS3302, Bielsk Podlaski ul. Rejonowa 2 - komin MPEC
BIS3304, Bielsk Podlaski ul. Kleszczelowska 84A - elewator Elewarr
BIS4450, Malinniki - gm. Orla, wieża Cellnex (dawniej Plusa)
HAJ3301, Hajnówka ul. 3 Maja 51 - komin ciepłowni Rindipol
HAJ3302, Hajnówka ul. Białostocka 1 - komin Zakładu Produkcji Węgli Aktywnych Gryfskand
HAJ3310, Rzepiska - gm. Hajnówka własna wieża
HAJ4410, Saki - gm. Narew własna wieża
HAJ4460, Dubicze Cerkiewne ul. Leśna - własna wieża
HAJ4470, Czyże, wieża kratowa Emitel
HAJ4490, Stary Kornin - gm. Dubicze Cerkiewne, Stary Kornin 4 - własna wieża
Uff!
Z góry ogromne podziękowania za dodanie nowości do bazy, a przynajmniej nowych Stacewicz!