• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki SonyEricsson i Ericsson oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #113960  autor: krato
 14 paź 2006, 21:01
Czy istnieje podobne rozwiązaeni jak w t610 że w trakcie sygnalizowania rozmowy przychodzącej (dzwoni telefon po ludzku mówiąc ) można wyłaczyć dzwwonek nieodrzucając dzwoniącego w t610 można to było wykonać naciskając z boku jeden z klawiszy + bądz - a czy jakos można to osiągnc w k510i ???

Przejdź to Orange Flex - przed aktywowaniem pakietu w aplikacji w poprzedzającym screenie wpisz kod polecający TOMASZTXL4 - dostaniesz 50 zł zwrotu czyli prawie dwa miesiące za darmo.

#113962  autor: Rogal
 14 paź 2006, 21:08
raczej nie można nic takiego zrobić :wink:

#113964  autor: krato
 14 paź 2006, 21:17
To bardzo ale to bardzo nie dobrze - tamto rozwizanie było bardzo praktyczne i osobiście z niego korzystałem niejednokrotnie - a czy podobnie ma się sytuacja z przyciszaniem podczas rozmowy glosniczka telefonu ???

Przejdź to Orange Flex - przed aktywowaniem pakietu w aplikacji w poprzedzającym screenie wpisz kod polecający TOMASZTXL4 - dostaniesz 50 zł zwrotu czyli prawie dwa miesiące za darmo.

#113966  autor: Rogal
 14 paź 2006, 21:22
krato pisze: a czy podobnie ma się sytuacja z przyciszaniem podczas rozmowy glosniczka telefonu ???
Głośnik telefonu można podgłosić lub ściszyć Joy'em podczas nawiązywania połączenia lub samej rozmowy :wink:

#113967  autor: przemek910
 14 paź 2006, 21:24
Jak będzie dzwonił telefon i chcemy wyłączyć dzwonek nie odrzucając połaczenia wystarczy nacisnąc '#'. przycisza się chyba joy'em w dól, ale pewien nie jestem.

Im więcej wykrzykników na końcu posta, tym głupsza osoba pisząca...

#113970  autor: krato
 14 paź 2006, 21:31
Dokładnie tak jak piszesz @kin można powiedziec że udzieliłes odpowiedzi na pytanie w postaci 2 w 1 - dziękuje bardzo ;-) pozdrawiam

#113971  autor: Rogal
 14 paź 2006, 21:36
kin: sam nie wiedziałem że, można wyłączyć dzwonek przyciskiem '#' :lol: