Użytkownik
Ranga
Cichy Czytelnik
TFT jest lepszy niż CSTN, ale tak jak wspomniałem nie wiem jak do tego ma się ten UBC. Baterie litowo-polimerowe są niby lepsze, taką miała np 6310i. Dokładnie nie wiem jak wyjaśnić różnicę, więc nie będę ściamniałNecro Lord pisze:Czyli można by powiedzieć,że Nokia ma lepszy wyświetlacz choć mniejszy niż pozostałe telefony
ZmieniaćNecro Lord pisze:Tak.Wiem tylko nie chciał bym kupować telefonu który bym musiał w krótkim czasie zmieniać.Więc pytam i sprawdzam wszystkie możliwości zakupu, oraz który z telefonów mnie interesujących jest lepszy.
Powiem tak, pewnie się narażę tu paru osobom, ale cóż. Nie jest to tajemnicą, że studiuje na Politechnice na Wydziale Elektrycznym. Mam w grupie naprawdę niezłego magika od gsm. Każdego dnia w torbie ma więcej naprawionych tudzież wzietych do naprawy telefonów niż notatek. Cześto rozmawiamy co może być przyczyną takiej a takiej usterki. Z doświadzcenie powiem tak: każdy telefon może się popsuć. Mówię tu o uszkodzeniach mechanicznych typu, że gdzies uderzysz i rozbiejsz/rozlejesz wyświetlac, może nawlaić głośnik. To wszystko jednak są zrządzenei losu, ale trzeba sie z nimi liczyć. Zmierzając jednak do sedna. Nawet jak coś nawali o w nokiach nie ma problemu żeby dostać część zamienną. Weź np obudowa. Do przeważającej liczby modeli Noki kupisz oryginalną/nieorygnalną obudowę i sam sobie ją założysz. Co do SE - wiadomo joy. Tzn jeszcze nic nie wiemy, bo k310i dopiero wszedł. Oczywiście kin będzie Cie przekonywał:Necro Lord pisze:No ,że będzie się psuł.O przestarzałość nie chodzi.Tylko własnie o awarie.
Ja jednak widziałem już ich tyle, że jak niewierny Tomasz jak nie zobacze to nie uwierzękin pisze:Ale my nie możemy przewidzicieć czy w serii Kx10i będzie się nadal psuł czy też nie. Wiemy jednak że z reguły nie popełnia się tych samych błędów.
To że K700,K300 miały feralne joy'e się zgodzę, ale nie mów że nowa seria będzie tak miała, bo nic na ten temat nie wiesz.
Ja nikogo nie przekonowywuję, poprostu mam na ten temat swoje zdanie. Nikt nie jest takim głupkiem żeby na masową skalę popełniać ten sam błąd.forum123 pisze:Oczywiście kin będzie Cie przekonywał
ja równiez widziałem mnóstwo SE z walniętymi joy'ami.forum123 pisze:Ja jednak widziałem już ich tyle,
Co do Sagema, to radzę sprawdzić czy w Twoim mieście jest autoryzowany serwis. Wiesz telefon kusi bajerami, ale szczerze nie wiem, nie wiedzialem go nigdy. Ogolnie sagemy są dość mała popularne, ciezko o nich powiedzieć coś sensownego, bo nie ma do nich odniesienia. Wiem, że jeszcze jakieś 3 lata temu mój wspomniany wyżej 'magik" porónywał Segemy do MantyNecro Lord pisze:A co powiecie na Sagema my500x?