MATIZ, dzięki za starania i odpowiedź, ale chyba nie do końca przeczytałeś o czym piszę. Podkreślałem kilka razy, że jakośc aparatu mnie kompltnie nie interesuje.
Lesiu_gda, ja również jako jeden z dodatkowych telefonów używam 6021 i zgadzam się w pełni z tym co napisałeś, jednakże potrzebuję JESZCZE jeden niezawodny telefon a nei chcę kolejnego takiego samego aby mi się myliły, obudowa 6021 jest faktycznie świetnie wykonana jak i joiystick który nie "lata" na wszystkie strony jak w SE z serii K do ego te wspaniałe klawisze

aż chce się pisać. Po za tym dzięki za argumentację przeciw kupieniu X700
Shyduo, to, że jesteś fanem SE to akurat zauważyłem

Owszem, nie wykorzytam tych wszystkich opcji. Aparat w tym telefonie będzie dla mnie nie mal jak atrapa

, mozę już szybciej z mp3 skorzystam, albo w celu wysłuchania wiadomości w radiu. Dzisiaj udając zainteresowanego w salonie orange miałem okazję obejrzeć przez chwile ten telefon i powiem, ze poprostu wydaje sie świetny, nie jest duży, ma odpowiedni wygląd taki poweidziałbym nawet lekko ekskluzywny(ale to moje zdanie), spory wyświetlacz i dobre klawisze. Bez problemu napisałem na nim dla próby szybko smsa. A jak jest z tym ladownaiem co 3-4 dni? Czy ona tyle wytrzyma przy moim użytkowaniu, czy też to jej maksymalny czas działania? Bo wszsytko byłoby pięknie gdyby nie ta bateria. Może i to nie jest telefon biznesowy i następca 6310i, ale strasznie wpadł mi w oko, po za tym nie mówicie o nim nic złego i nawet na inspiracji o w810i złego słowa znaleźć nie mogę.
Jednakże mam jescze pytaniem bo tego nie sprawdziłem. Czy telefon posiada menu w języku rosyjskim(bo w takim bym wolał) oraz czy obsługuję cyrylice przy pisaniu smsa, albo czy ewentualnie orientujecie sie, czy mozna dograć odpowiedni soft posiadający te dwie rzeczy? Teraz będę musiał tylko znaleźć odpowiednią aukcję na Allegro z tym modelem.\, bo chyba juz nikt raczej nic innego nie zasugeruje?
..Serj, i tak pokrzyżowaliśmy ci plany...