Użytkownik
kazik20
Zrobiłem test samemu i nie da się metodą natychmiastową, jak i wyskakuje opłata:Z tymi nowymi przelewami sms to najbardziej mnie ciekawi czy nadal można wyczyszczać konto do cna. Jednorazowo lub cyklicznie. Po staremu można było.
U mnie po 48 godzinach jedno zgłoszenie zamieniło się na 3 i przy każdym proszą "o jeszcze trochę czasu na rozwiązanie zgłoszenia".
Strzelają sobie w kolano.kazik20 pisze: ↑29 lip 2022, 14:58Tak se myśle jak usługa nierentowna to by chociaż podnieśli se opłate a nie likwidowali przydatną bardzo usługę, a tak to teraz trzeba będzie uważać co się doładowuje bo nie warto szastać kasą która utkwi na dobre w karcie i ani kombinerkami ani dłutem nawet nie wydobędziesz tego już.![]()
kazik20 pisze: ↑29 lip 2022, 14:58Przecież to całkowicie niezależne zlecenia. Lepiej puść 3 przelewy natychmiastowe po 20gr przez te 3 dni do końca. Trzeba sobie na kilku kartach zaplanować optymalizacje utrzymania numerów i rozkładu środków na nich. Dobrze że chociaż te z 3 dni na to są. Nie tak jak z RWK dla GB. Jednym cięciem odcięli w 2017.