• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #11265  autor: Lamik
 13 sie 2005, 00:09
... Najlepsza marka jaka jest na rynku jest Sony Ericsson. Produkuje najlepsze telefony pod względem wyglądu i techniki.

#11266  autor: WitekT
 13 sie 2005, 00:12
Tylko czemu żaden nowy nie ma EDGE (nie licząć kart PCMCIA)? ;)

#11284  autor: mol
 13 sie 2005, 09:44
A ja najbardziej lubie Siemensy i to nawet nie wiem dlaczego.... może dlatego że mój pierwszy tel. to był Siemens ??? Nie wiem.

#11311  autor: Dragon
 13 sie 2005, 11:11
skoro masz szcescie i nie masz z nimi problemow to mozna je lubiec, ale ogolnie ja tez uwazam ze SE sa najlepsze (jeszcze nowe Nokie sa super tylko drogie)

#11314  autor: zasina
 13 sie 2005, 11:29
A ze mnie się pewnie bedziecie śmiać, bo ja mam na prawdę duży sentyment do telefonów Alcatela :D

Może teraz Alcatel nie wprowadza innowacyjnych funkcji, to jednak dawniej dzięki tym tanim telefonom wielu Polaków mogło skorzystać z sieci GSM.

Alcatel chyba też jako pierwszy wprowadził joystick do swojego telefonu (model OT501), który teraz jest bardzo popularny :)

Bóg też zaczynał od zera

#11317  autor: Lamik
 13 sie 2005, 12:08
Moze i SE nie maja EDGE. Ale po co to wogule jest? Maja najlepsze jak dla mnie aparaty. Czy ktos widzial wiecej niz 2Mpxls? Moimi ulubionymi modelami sa P910i i W800i ale narazie sobie niekupie bo sa drogie

#11318  autor: WitekT
 13 sie 2005, 12:14
EDGE to dla mnie bardzo przydatna sprawa - zapewnia mi szybki dostęp do Internetu na terenie całej Polski, z którego korzystam zarówno na notebooku, jak i palmtopie.

Co do 2 Mpix - tak, ja trzymałem w ręce na tegorocznych targach CeBIT Samsunga 5 Mpix. ;)

#11327  autor: mol
 13 sie 2005, 13:51
To ciekawe kiedy ten Samsung będzie dostępny u któregoś z operatorów :-)

#11331  autor: WitekT
 13 sie 2005, 14:08
Najpierw pewnie w Korei, bo oni lubą takie zabawki i gadżety. A w Europie to nie wiem kiedy... ;)
 #11756  autor: Lamik
 16 sie 2005, 18:13
Mi EDGE nie potrzebne. Ja buszuje w necie tylko na kompie. Ale i tak uwazam ze SE sa najlepsze

#11759  autor: WitekT
 16 sie 2005, 19:15
OK, EDGE może być Ci niepotrzebny - ale dlaczego twierdzisz zatem, że SE/// jest najlepszy pod względem technologicznym? :)
 #11779  autor: reboot
 16 sie 2005, 21:16
Lamik pisze:Mi EDGE nie potrzebne. Ja buszuje w necie tylko na kompie. Ale i tak uwazam ze SE sa najlepsze
Tak samo moze ktos powiedziec "Mi 2mpx niepotrzebne. Ja pstrykam foty tylko cyfrowka"...
Jak dla mnie lepiej jak telefon ma EDGE niz jak go nie ma...
Ja sie niestety mecze z taka cegla, ktora ma EDGE, ale za to nie ma 2mpx tylko VGA :) hehe

WKS

#12169  autor: Przemek
 19 sie 2005, 15:38
Moim pierwszym telefonem był jakiś Sagem, ale niestety nie pamiętam jaki był to model.Miałem go krótko, bo zaledwie 3 tygodnie.Telefon się zepsuł, wyciągnąłem baterię, a potem telefonu już nie udało się włączyć.Sagem poszedł do ekspertyzy, a tam okazało się, że zepsuł się nie z mojej winy.Za 1 zł kupiłem sobie wtedy Nokię 3310 (w końcu była to nowość :-D ).Muszę przyznać, że ten telefon jest niezniszczalny.Na wycieczce szkolnej wypadł z okna z pierwszego piętra i nic się nie zepsuło nic kompletnie!Miałem go potem jeszcze rok obecnie ma go moja matka i również dzielnie się spisuje!Teraz mam Sony Ericssona t68i również jestem z niego zadowolony, zwłaszcza, że ani razu się nie zepsuł ani nie zaciął.Teraz przymierzam się do kupna Siemensa CX65.Ale uważam, że Nokia jest absolutnie najlepsza :D